8 πράγματα που χρειάζεται από σένα ένας άντρας για να είναι ευτυχισμένος

8 πράγματα που χρειάζεται από σένα ένας άντρας για να είναι ευτυχισμένος

Δώσε προσοχή!

Το στερεότυπο πως οι γυναίκες είναι πολύπλοκες και οι άντρες πιο άμεσοι στη συμπεριφορά τους είναι γνωστό και εμπεριέχει για να είμαστε ειλικρινείς μια μικρή δόση αλήθειας! Παρόλ' αυτά θα πρέπει να γνωρίζεις πως οι άντρες δεν επικοινωνούν όλα όσα αισθάνονται τόσο ανοιχτά και τόσο συχνά όσο εσύ. Για αυτό λοιπόν οι περισσότεροι άντρες έχουν συγκεκριμένα παράπονα από το γυναικείο φύλο που δεν εκφράζουν, αλλά εσύ θα πρέπει να γνωρίζεις. Για μια ευτυχισμένη σχέση λοιπόν θυμήσου...

Λατρεύει να ξεκινούν οι συνευρέσεις σας με δική σου πρωτοβουλία

Συνήθως αφήνουμε στους άντρες την πρωτοβουλία να ξεκινήσουν μια ερωτική επαφή. Η πίεση που μπορεί να αισθάνεται θα είναι λιγότερη αν που και που παίρνεις τον έλεγχο και του «επιτίθεσαι» ερωτικά εσύ.

Προτιμά να έχετε τα φώτα ανοιχτά
Δεν τον ενδιαφέρει αν ή πόση κυτταρίτιδα έχεις ή αν η κοιλιά σου είναι επίπεδη. Άφησε τα φώτα ανοιχτά και άσε τον να απολαύσει το σώμα σου.

Δεν του αρέσει να του φέρεσαι σαν παιδί και να του λες τι να κάνει
Λογικά, θα γνωρίζεις πόσο σημαντικός είναι ο σεβασμός για έναν άντρα. Έτσι λοιπόν όταν του φέρεσαι σαν παιδί και του λες μονίμως τι πρέπει να κάνει θα αποκτήσεις τον ρόλο της μητέρας και όχι της συντρόφου. Φέρσου ως ισότιμος σύντροφος και χαρισέ του τον σεβασμό που αξίζει.

Σκέφτεται το σεξ. ΠΟΛΥ
Οι άντρες είναι βιολογικά περισσότερο «επιρρεπής» στο να σκέφτονται το σεξ. Αποδέξου του και προχώρησε.

Έχει ανάγκη από τον προσωπικό του χώρο
Υπάρχουν τρία σημαντικά πράγματα στη ζωή ενός άντρας. Η ελευθερία, ο σκοπός και ο σεβασμός. Είναι σχεδόν βασανιστικό για έναν άντρα να του στερείς την ελευθερία του γιατί θα τον «πνίξεις». Είναι σαν να κόβεις τα φτερά ενός πουλιού. Δώσε του τον χρόνο και χώρο που θέλει και θα έρχεται σε εσένα με περισσότερη αγάπη.

Λατρεύει όταν υποστηρίζεις τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά του
Θυμάσαι τις ατελείωτες ώρες που του μιλάς για τις κολλητές σου ή για τα προβλήματα στο γραφείο ή για τις βόλτες σας στα εμπορικά κέντρα που με περίσσια υπομονή κρατάει τις τσάντες σου; Όλα αυτά τα κάνει γιατί ενδιαφέρεται και σε αγαπάει. Είναι λοιπόν απαραίτητο να του επιστρέψεις την αγάπη σου με το να δείχνεις έμπρακτα ότι ενδιαφέρεσαι για τα δικά του χόμπι. Μην τα υποτιμάς.

Θέλει να νιώθει απαραίτητος
Με τις κοινωνικές αλλαγές στους ρόλους των δύο φύλων μάθαμε τα τελευταία χρόνια πώς να ζούμε βασιζόμενες στον εαυτό μας και μόνο. Για αυτό ακριβώς τον λόγο, όμως, οι άντρες πολλές φορές αμφισβητούν τον ρόλο τους μέσα σε μια σχέση ή σε έναν γάμο. Μπορεί λοιπόν να μην τον χρειάζεσαι για να επιβιώσεις σε αυτό τον κόσμο, αλλά δεν μπορείς να αγνοείς την σημασία της παρουσίας του στη ζωή σου.

Θέλει να του μιλάς και να μη χρειάζεται να διαβάζει το μυαλό σου
Αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο από εκείνον που θες, απλά πες το. Δεν έχει πτυχίο στο να ενώνει κομμάτια του παζλ ή να διαβάζει το μυαλό σου σαν μέντιουμ. Μην τον κατηγορείς για πράγματα που δεν κάνει και δεν του έχεις πει ότι θες να κάνει.

Διαβάστε ακόμη:

Πώς θα καταλάβεις ότι βγαίνεις με έναν άντρα που δε σε βλέπει σοβαρά