Ήρθε η στιγμή να βάλεις φαντασία στο σεξ: 4 ιδέες αρκούν

Ήρθε η στιγμή να βάλεις φαντασία στο σεξ: 4 ιδέες αρκούν

Είσαι έτοιμη για περισσότερη απόλαυση!

Αν σε ρωτήσουμε πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες κάτι που σε ενθουσίασε στο σεξ μπορείς να μας πεις... "χτες το βράδυ"; Αν όχι τότε χωρίς συζήτηση δοκίμασε με τον καλό σου αυτες τις τέσσερις ερωτικές ιδέες.

Σεξ στο στο αυτοκίνητο. Κλασική περίπτωση και μία από τις παραδοσιακές στις προτιμήσεις αντρών και γυναικών. Οταν η έξαψη είναι στο φουλ, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Επίσης ενδείκνυται για μικρότερες ηλικίες, οι οποίες συνήθως δεν έχουν προσωπικό χώρο. Η ατμόσφαιρα είναι εντελώς διαφορετική -κάποιες φορές ακόμη και αν έχετε παρκάρει στο γκαράζ σας- προς Θεού, όχι στην πυλωτή! Αυτά που χρειάζεται να προσέξετε είναι το χειρόφρενο, ο λεβιές των ταχυτήτων και φυσικά να μην αφήσετε ίχνη αν το αυτοκίνητο δεν είναι δικό σας...
Σεξ στο κρεβάτι των γονιών σας. Μάλλον δεν σας είναι πρωτόγνωρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να θυμηθείτε τα παλιά! Αν εξακολουθείτε να μένετε με τους γονείς σας, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες. Αν όχι, θα πρέπει να περιμένετε την κατάλληλη ευκαιρία. Σε κάθε περίπτωση βεβαιωθείτε ότι λείπουν και οι δύο από το σπίτι, ότι δεν θα σας πιάσουν την κρίσιμη -και οποιαδήποτε άλλη- στιγμή και ότι θα ξαναφτιάξετε το κρεβάτι τους ακριβώς όπως ήταν. Σεβασμός!
Στην τουαλέτα. Στο άκουσμα της λέξης δεν εμπνέεστε ιδιαιτέρως, αλλά μπορείτε να το δείτε αλλιώς. Εννοείται ότι αποκλείουμε οποιονδήποτε επικίνδυνο χώρο, όπως τουαλέτες καταστημάτων, αεροπλάνων και φυσικά της δουλειάς σας, για ευνόητους λόγους. Ομως στο μπάνιο του σπιτιού σας τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αν το καλοσκεφτείτε θα καταλάβετε τι... θαύματα μπορούν να γίνουν στο όρθιο, με την μπανιέρα δίπλα σας για να μεταφέρετε εκεί τη δράση ανά πάσα στιγμή και τον καθρέφτη απέναντί σας να σας ανάβει ακόμη περισσότερο!
Καυτό Σαββατοκύριακο. Ενα ολόκληρο Σαββατοκύριακο μόνο οι δυο σας, σε ένα ωραίο ξενοδοχείο κοντά στη θάλασσα ή όπου αλλού θέλετε, ακόμη και μες στην πόλη! Δύο μέρες γεμάτες σεξ, κατά τις οποίες θα σηκώνεστε από το κρεβάτι μόνο όταν υπάρχει λόγος σοβαρός - για να συνεχίσετε στο μπάνιο, στον καναπέ, στο πάτωμα...

Διαβάστε ακόμη:

Βαρέθηκες να πληγώνεσαι; Πριν το σεξ μαζί του κάνε αυτά τα δύο πράγματα