Ήρθε η στιγμή να χωρίσεις αν ο αγαπημένος σου κάνει ΑΥΤΑ τα 4 πράγματα

Ήρθε η στιγμή να χωρίσεις αν ο αγαπημένος σου κάνει ΑΥΤΑ τα 4 πράγματα

Τα σημάδια ότι δε θα γίνει ποτέ ο κατάλληλος σύντροφος ζωής

Τέσσερες κόκκινες σημαίες που πρέπει να σου δώσουν το πράσινο φως να φύγεις μακριά του.

Είναι βίαιος ακόμα και αν δεν ασκεί βία σε σένα
Μια δυναμική γυναίκα δεν πρέπει να ανέχεται έναν άντρα δίπλα της που είναι επιθετικός στην ίδια ή στους άλλους. Μια βίαιη, εκρηκτική προσωπικότητα είναι φοβιστική και κρύβει μια σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρά του. Καμία σχέση δεν πρέπει να βασίζεται στο αίσθημα του φόβου καθώς ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθεί ένας καβγάς.

Σε έχει απατήσει
Το αν θα πρέπει να χωρίσεις μετά από μια απιστία είναι θέμα μεγάλης συζήτησης καθώς πολλά ζευγάρια κατάφεραν να ξεπεράσουν μια απιστία και να ζήσουν ευτυχισμένοι μαζί. Το θέμα στην απιστία, όμως, είναι η χαμένη εμπιστοσύνη, η προδοσία -που δεν ξεχνιούνται εύκολα- ακόμα και το γεγονός πως ο άπιστος σύντροφος έβαλε την υγεία σου σε ρίσκο (τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα είναι σοβαρός λόγος για να μην τον θες δίπλα σου). Όταν ένας άντρας απατά για την απόλαυση μιας στιγμής φανερώνει έναν άντρα εγωιστή. Άρα το ερώτημα αν θες έναν άντρα που κοιτάει τις δικές του ανάγκες πρώτα από τη σχέση σας είναι ρητορικό.

Δεν σε διεκδικεί
Πολλές γυναίκες παραμένουν σε μια σχέση ακόμα και όταν ο αγαπημένος τους δεν τους δίνει τον τίτλο της κοπέλας του. Θα σας πούμε μια αλήθεια που δεν πρέπει να ξεχάσεις ποτέ. Αν μετά από έξι μήνες ραντεβού και κοινής καθημερινότητας δεν σε έχει κάνει επίσημο κομμάτι της ζωής του ήρθε η στιγμή ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ. Σταμάτησε να του δίνεις δικαιολογίες για τους λόγους που η σχέση σας δεν εξελίσσεται. Χάνεις χρόνο και επιπλέον αξίζεις παραπάνω από αυτό. Μην συμβιβάζεσαι υπό τον φόβο της μοναξιάς. Αν άξιζε να είναι δίπλα σου θα σου έδινε αυτά που θες και δε θα έλεγε το γνωστό πως "δεν είμαι έτοιμος".

Έχει κάποιο είδος εθισμού
Το να είσαι με κάποιον που παλεύει τους δαίμονες του με κάποιον εθισμό θέλει πολύ προσοχή. Οι εθισμοί μπορεί να είναι πολλοί και φαινομενικά αθώοι όπως το σεξ ή το ποτό. Να θυμάσαι, όμως, πως οποιοσδήποτε έχει έναν εθισμό θα κάνει οτιδήποτε για να τον έχει ακόμα και εις βάρος των ανθρώπων που αγαπάει. Δε χρειάζεται να έρχεσαι δεύτερη στη ζωή σου. Απομακρύνσου τώρα.

Διαβάστε ακόμη:

Θέλεις να κάνετε σεξ και ντρέπεσαι να το πεις; Υπάρχουν οι σωστοί τρόποι να το ζητήσεις!