Είσαι ελεύθερη; Άλλαξε συμπεριφορά & βρες τον κατάλληλο σύντροφο για σένα

Είσαι ελεύθερη; Άλλαξε συμπεριφορά & βρες τον κατάλληλο σύντροφο για σένα

Πέντε πράγματα που κάθε γυναίκα πρέπει να θυμάται στις σχέσεις της με τους άντρες

Θες να βρεις έναν άντρα που να σε σέβεται, να σε διεκδικεί και να σε αγαπά; Ας ξεκινήσουμε! Έχεις δουλειά να κάνεις... Πέντε κανόνες για τη σύγχρονη γυναίκα που πρέπει να τηρεί στην ερωτική της ζωή.

1. Μην κλάψεις ποτέ για κάποιον άντρα
Και εννοούμε ΠΟΤΕ. Δεν αξίζει κανένας τα δάκρυά σου και το μέλλον θα στο αποδείξει. Φυσικά και στη ζωή σου θα μπουν τύποι που δε θα σε εκτιμήσουν, αλλά μην τους δίνεις τη δύναμη να νιώθεις άσχημα για τον εαυτό σου. Η συμβουλή μας είναι να μη λυπάσαι τον εαυτό σου, αλλά να τα βάζεις μαζί τους. Αν δουλέψεις την αυτοπεποίθησή σου θα βρεις εκείνον τον έναν που θα σέβεται την προσωπικότητά σου.

2. Διατήρησε έναν αέρα μυστηρίου
Αυτή είναι σημαντική παράμετρος. Μέσα στη σχέση το άλλο σου μισό θα μάθει τα πάντα για σένα με την πάροδο του χρόνου. Μέχρι τότε μην μοιραστείς τα πάντα μαζί του. Αυτό είναι ένα σύνηθες λάθος που κάνουν οι γυναίκες. Όταν νιώθουν ασφάλεια μοιράζονται τα πάντα για τον ςεαυτό του. Μην το κάνεις. Άσε τον χρόνο να σε αποκαλύψει!

3. Κάνε τον να έρθει αυτός σε σένα
Αυτό τήρησέ πιστά ειδικά στα πρώτα ραντεβού. Αν πας σπίτι του στο πρώτο ραντεβού αντί να έρθει να σε πάρει για να βγείτε έξω θέλει κάτι απλό. Σεξ. Αν δεν είναι διατεθειμένος να σπαταλήσει χρόνο για να έρθει να σε πάρει πες του "όχι". Αν σου πει να πας σπίτι του απλά ψάχνει κάποια για να περάσει το βράδυ του. Ο άντρας που τα θέλει όλα από μια γυναίκα προσπαθεί.

4. Μην του τηλεφωνήσεις
Δεν ισχυριζόμαστε πως μια γυναίκα δεν μπορεί να κάνει την κίνησή της, αλλά κυρίως στην περίοδο του φλερτ και των πρώτων ραντεβού άσε όλο τον χώρο για να γίνει κυνηγός. Και όχι μόνο μην τηλεφωνείς, αλλά μην ξοδεύεις άπειρο χρόνο στα τηλέφωνα μαζί του. Αν έχει τόση ώρα να μιλάει στο τηλέφωνο καλύτερα να έρθει να σε δει από κοντά.

5. Μη βιαστείς να δοκιμάσεις το σεξ του
Στις αρχές και όσο δεν είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις του περιόρισε την σωματική σας οικειότητα. Οι γυναίκες δένονται συναισθηματικά όταν υπάρχει σεξ στη σχέση, αλλά οι άντρες δεν το βλέπουν έτσι. Αν γίνεις οικεία μαζί του πολύ νωρίς, επενδύεις πολλά πολύ γρήγορα. Δεν θα εκτιμήσει αυτό που του δίνεις γιατί το απέκτησε εύκολα. Σεβάσου το σώμα σου και το ίδιο θα κάνει και αυτός.

Διαβάστε ακόμη:

Πού πήγε ο οργασμός; 4 λάθη που κάνεις στο σεξ και στερείς στον εαυτό σου την απόλαυση