Οργασμός κάθε φορά; 4 τρόποι να το πετύχεις

Οργασμός κάθε φορά; 4 τρόποι να το πετύχεις

Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζεσαι

Η γυναικεία κορύφωση σε κάθε επαφή δεν είναι ούτε αστικός μύθος ούτε συμβαίνει μόνο στις κινηματογραφικές ταινίες. Οι γυναίκες που μπορούν να έχουν οργασμό σε κάθε συνεύρεση έχουν 4 σημαντικές συνήθειες. Ναι, συνέχισε να διαβάζεις...

Ανακαλύπτουν το σώμα του
Οι γυναίκες που αυτοϊκανοποιούνται σε συχνή βάση γνωρίζουν το σώμα τους και ξέρουν καλά τι τους αρέσει στο σεξ και τι όχι. Ξέρουν τον ρυθμό που θέλουν, ξέρουν την πίεση που θέλουν, ξέρουν το άγγιγμα που χρειάζονται από τον σύντροφό τους για να έρθουν σε οργασμό. Το να γνωρίζεις καλά το σώμα σου είναι το σημαντικότερο στοιχείο που χρειάζεσαι για να έχεις οργασμό. Μην περιμένεις από τον σύντροφό σου να ξέρει τι θες να σου κάνει αν εσύ πρώτα δε γνωρίζεις τα σημεία του σώματός σου που σου προσφέρουν την κορύφωση.

Δε βιάζονται με τα προκαταρκτικά
Τα προκαταρκτικά είναι το σημαντικότερο κομμάτι για το γυναικείο σώμα για να έρθει η κορύφωση κατά την ερωτική επαφή. Παίζουν καταλυτικό ρόλο στο να διεγερθείς αρκετά ώστε να μπορέσεις να φτάσεις σε όργασμο. Αν και δεν υπάρχει κανόνας για το πόση διάρκεια πρέπει να έχουν τα προκαταρκτικά παιχνίδια σημαντικό, όμως, είναι να μη βιάζεσαι για τη διείσδυση. Όσο περισσότερη ώρα τόσο καλύτερα για σένα. Δώσε αρκετό χρόνο στα απαλά φιλιά και στα αγγίγματα σε όλο το σώμα και μην τα προσπερνάς ποτέ.

Επικοινωνούν τις ανάγκες τους
Τι σε κάνει να νιωθεις υπέροχα στο σεξ; Τι θα ήθελες ο σύντροφός σου να σου κάνει παραπάνω; Βεβαιώσου πως ο ερωτικός σου παρτενέρ ξέρει τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και σιγουρέψου πως τα πραγματοποιεί σε κάθε επαφή σας. Επικοινώνησε όσα απολαμβάνεις και όσα ξέρεις πως σε ερεθίζουν. Για να μη νιώθεις αμήχανα όταν εξηγείς τι θες οι φράσεις σου μπορούν να ξεκινούν κάπως έτσι... "με τρελαίνει όταν....", ¨"αυτό μου αρέσει πολύ".

Δεν αγχώνονται για τον οργασμό
Μπορεί να το έχεις ακούσει αρκετές φορές αλλά είναι αλήθεια. Αν θες να έχεις οργασμό πρέπει να σταματήσεις να το σκέφτεσαι κατά τη διάρκεια της πράξης. Όσο πιο χαλαρή είσαι και όσο πιο συγκεντρωμένη παραμένεις στα αγγίγματα του καλού σου τόσο πιο γρήγορα θα έρθει ο οργασμός.

Διαβάστε ακόμη:

Τα 6 πράγματα που σκέφτεται κάθε άντρας όταν σε βλέπει για πρώτη φορά γυμνή

DPG Network