4 ανατρεπτικά sex tips για να βρεις τη χαμένη λίμπιντό σου!

4 ανατρεπτικά sex tips για να βρεις τη χαμένη λίμπιντό σου!

Νέες έρευνες αποκαλύπτουν!

Αν η σεξουαλική σου ζωή δεν είναι ικανοποιητική και συνεχώς ανακαλύπτεις δικαιολογίες για τον λόγο που κρατιέσαι μακριά από την σωματική απόλαυση σου δίνουμε 4 sex tips που θα σε βοηθήσουν να βρεις τη λίμπιντό σου.

Άλλαξε διατροφή
Το αγγούρι και η γλυκόριζα σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες αυξάνουν την ροή του αίματος στην...ευαίσθητη περιοχή σου κατά 13%. Το ίδιο ισχύει για την λεβάντα και την κολοκύθα σε ποσοστό 11%. Αν θες λοιπόν να αυξήσεις την ερώτική σου διάθεση φτιάξε ένα γεύμα στον εαυτό σου με αυτές τις τροφές.

Διάβασε ερωτική λογοτεχνία
Τα πονηρά διηγήματα είναι διεγερτικά για το γυναικείο μυαλό υποστηρίζουν οι σεξολόγοι και δεν πρέπει να το ξεχνάς. Σε βάζουν σε ερωτικό κλίμα και διεγείρεσαι αρκετά για να θες περισσότερο σεξ εδώ και τώρα.

Κλείσε ραντεβού για μασάζ
Η σωματική επαφή που προσφέρει ένα απλό μασάζ σε κάποιο spa διεγείρει ικανοποιητικά το σώμα για να παράξει την οξυτοκίνη, την ορμόνη του σεξ. Όση περισσότερη οξυτοκίνη υπάρχει στο σώμα σου τόσο αυξάνεται και η λίμπιντό σου.

Σκέψου απλά
Έρευνα του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια έδειξε πως περίπου 7 – 13 λεπτά ερωτικής συνεύρεσης είναι ικανοποιητικός χρόνος για εσένα και τον σύντροφό σου. Δεν πρέπει να σκέεφτεσαι πως οι ερωτική σου επαφές πρέπει να έχουν μια συγκεκριμένη διάρκεια. Το μόνο που πρέπει να σκέφτεσαι είναι πως όση ώρα και αν διαρκέσει πρέπει να είναι απολαυστική για το σώμα σου.

Διαβάστε ακόμη:

Σεξ στο ντους; Κάνε το σωστά σε 4 βήματα