Ανάμεσα στον πρώην και ένα νέο σύντροφο...

Ανάμεσα στον πρώην και ένα νέο σύντροφο...

Τι θα έκανες μπροστά σε ένα τέτοιο ερωτικό δίλημμα;

"Είμαι 17 ετών. Θα ήθελα την συμβουλή σας γιατί είμαι αρκετά μπερδεμένη. Αφορά δύο αγόρια το θέμα, το ένα είναι πρώην μου και είναι 18 και το άλλο είναι στο σχολείο μου στην ηλικία μου. Το πρώτο αγόρι με πλήγωσε αρκετά και έκανε λάθη, μου λέει συνεχώς πως άλλαξε και θέλει μια τελευταία ευκαιρία αν και του έδωσα αρκετές, ήμασταν αρκετό καιρό μαζί και η αγάπη που νιώθουμε είναι η ίδια. Και δεν έχει σταματήσει λεπτο να προσπαθεί να με φέρει πίσω, τον αγαπώ όσο τίποτα άλλο.. Το άλλο αγόρι μου είπε πως του αρέσω πολύ αλλά δεν έχει στείλει μήνυμα για μέρες... Όταν τον βλέπω από κοντά νιώθω κάτι πολύ έντονο αλλά ωραίο. Δεν ξέρω τι να κάνω.. Να προχωρήσω; Ή να δώσω ευκαιρία";

Αγαπητή αναγνώστρια,
Λόγω του νεαρού της ηλικίας σου δείχνεις αρκετά μπερδεμένη. Μόνο που η κατάσταση της προσωπικής σου ζωής -αν την δεις ως παρατηρητής- δεν είναι και τόσο πολύπλοκη. Μία σχέση τελείωσε και εφόσον θεωρείς πως αυτά τα προβλήματα που είχατε μπορεί να εμφανιστούν και πάλι τότε πρέπει να βάλεις την τελεία σου. Αν ένας άντρας μας πλήγωσε συνειδητά και τον συγχωρήσαμε ο κανόνας λέει πως μπορεί να το ξανακάνει. Όσο για το δεύτερο αγόρι που σου αρέσει θα λέγαμε πως αφού με πράξεις δεν έχει δείξει το ενδιαφέρον του σε καμία περίπτωση δεν αξίζει για χάρη του να σκεφτείς κάτι περισσότερο.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις για λίγο μόνη σου για να σκεφτείς. Και πιθανόν στο μέλλον σου να μην έχεις κανέναν από τους δύο.

Διαβάστε ακόμη:

Πώς να αντιμετωπίσεις έναν σύντροφο που σε ζηλεύει