Δυστυχώς: 4 σημάδια ότι σε βλέπει απλά και μόνο σαν φίλη

Περαστικά σου

Ο έρωτας είναι υπέροχο πράγμα, που λένε και οι γιαγιάδες! Ξέρετε όμως πώς μπορεί ο έρωτας να γίνει εφιάλτης; Όταν είναι μονόπλευρος! Και καλά να είναι μονόπλευρος από την... άλλη πλευρά, γιατί αυτός που βασανίζεται δεν είσαι εσύ, όχι ότι είναι ωραίο κάποιος να βασανίζεται αλλά μακριά από μας! Τι γίνεται όμως όταν εσείς είσαι σφόδρα ερωτευμένη με κάποιον και το μόνο που λαμβάνεις είναι αδιαφορία; Σίγουρα η λύση είναι να μιλήσεις ευθέως, να τα βγάλεις από μέσα σου και να... φας τα μούτρα σου! To μυστικό λοιπόν είναι να το συνειδητοποιήσεις και απλά να είσαι προετοιμασμένη. Δυστυχώς βέβαια, εμείς οι γυναίκες έχουμε μία κακιά συνήθεια καθώς ενώ όλα τα σημάδια είναι εκεί μπροστά μας, εμείς επιμένουμε να ζούμε το όνειρο και απλά περιμένουμε να γίνει το θαύμα και να ανταποδώσει κάποια στιγμή τον έρωτά μας. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσεις και να προσγειωθείς στη γη! Εδώ λοιπόν σου έχουμε κάποια βασικά σημάδια ότι σε βλέπει αποκλειστικά και μόνο σαν φίλη!

 

1. Δεν βγαίνετε ποτέ οι δυο σας: Κι εκεί που το τηλέφωνο χτυπάει και ακούτε τη φωνούλα του να σου προτείνει να πάτε για ποτό, κι εσύ πετάς στον ουρανό διαλέγοντας προσεκτικά αυτά που θα φορέσεις, σε ξαναπαίρνει ρωτώντάς αν μπορείτε να περάσετε να πάρετε και την Μαρία και το Γιώργο! Υπάρχει μεγαλύτερη ήτττα από αυτό; Τι άλλο θέλεις για να συνειδητοποιήσεις ότι οι δυο σας δεν πρόκειται ποτέ να είστε κάτι παραπάνω; Δεν είναι ότι σε θέλει και ντρέπεται, ούτε ότι δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα, απλά δεν βρίσκει πουθενά το λόγο να πάτε οι δυο σας για ποτό! Εξάλλου δεν λέμε στις παρέες ότι όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο; Ε κάπως έτσι το σκέφτεται κι αυτός...

2. Αχ αυτά τα μηνύματα: Πρώτον και κύριον: Όταν ένας άντρας θέλει μία γυναίκα δεν χαμπαριάζει ούτε από ώρες, ούτε από δουλειές ούτε από τίποτα! Εφόσον λοιπόν εκείνος, δεν έχει μπει ποτέ στη διαδιακασία να στείλει ένα μήνυμα ακόμα και για να δει απλά τι κάνεις, και σε θυμάται αποκλειστικά και μόνο όταν δεν έχει παρέα, τότε δεν είναι ότι δεν σε αγαπάει ή δεν σε υπολογίζει σαν άνθρωπο αλλά σίγουρα δεν σρ γουστάρει!

3. Ζητάει τη συμβουλή σας... για άλλες γυναίκες: Ναι ξέρουμε τι θα σκεφτεί το μυαλουδάκι σας και εκείνο των κολλητών σου οι οποίες δεν θέλουν να σε στενοχωρήσουν: Τον μπαγάσα, τα κάνει όλα για να ζηλέψω! Ναι ίσως αυτό να γίνει μία φορά, που και πάλι δεν το νομίζουμε, αλλά συνέχεια; Ήρθε η ώρα να αντιμετώπισετε την αλήθεια και να καταλάβετε ότι το κάνει απλά και μόνο επειδή όντως θέλει τη συμβουλή σου. Tο θέμα στην προκειμένη βέβαια είναι αν εσύ μπορείς να τον συμβουλεύσεις με ειλικρίνεια. Αν όχι, καλύτερα κάνε τον κινέζο!

4. Δεν κερνάει ποτέ: Καλά στην προκειμένη εκτός του ότι δεν σε γουστάρει είναι και τσιγκούνης! Καταλαβαίνουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, και ότι τα χρήματα πια είναι είδος υπό εξαφάνιση, αλλά κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τις εξόδους σας! Εφόσον λοιπόν βγαίνετε μια φορά στα χίλια χρόνια, θα μπορούσε κι αυτός ο καρμοίρης ένα ποτάκι να σου το κεράσει! Στην περίπτωση βέβαια, που υπάρχει κάποια γυναίκα την οποία ποθεί και θέλει να την κατακτήσει, είναι ικανός να διαρρήξει ακόμα και τον κουμπαρά της μικρής του αδερφής για να την κεράσει. Οπότε όπως καταλαβαίνετε, η τύχη και η μοίρα στην προκειμένη δεν είναι με το μέρος σου!

 

 

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ