3 βασικοί λόγοι για τους οποίους το σεξ είναι όντως από τα πιο σημαντικά πράγματα

3 βασικοί λόγοι για τους οποίους το σεξ είναι όντως από τα πιο σημαντικά πράγματα

Αν δεν το ήξερες, διάβασε παρακάτω

Ζούμε στην εποχή που ο ρομαντισμός έχει πάει περίπατο! Με λίγα λόγια, πλέον ότι θέλεις καλό είναι να το ζητάς, οπότε όσοι δεν ακολουθούν την οδό αυτή, μένουν μόνοι περιμένοντας τη θεία φώτιση! Εκτός βέβαια από έλλειψη ρομαντισμού, η εποχή αυτή κυριαρχείται και από κάτι, το οποίο είναι τόσο κοινό, αλλά ταυτόχρονα τόσο μεγάλο, που έχει καταφέρει να είναι το νούμερο ένα θέμα, παντού! Αναφερόμαστε φυσικά στο σεξ το οποίο μπορεί στις μέρες μας να έχει κάπως διαφοροποιηθεί από το στερεότυπο, αγόρι γνωρίζει κορίτσι, βγαίνουν και τελικά κάνουν σεξ αλλά δεν παύει ποτέ να είναι το ζητούμενο και να ορίζει συμπεριφορές και επιλογές! Όσο κι αν δεν θέλεις λοιπόν να το παραδεχτείς, το σεξ είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή ενός ανθρώπου, και όχι μόνο, ακόμα κι αν δεν συνοδεύεται από σχέση, γάμο και παιδιά! Παρακάτω λοιπόν, σου έχουμε 3 θεμελιώδεις λόγους για τους οποίους το sex όντως, αλλάζει τα πάντα!

1. Ο οργασμός οδηγεί στον... παραλογισμό: Όχι μην τρομάζεις... Η απώλεια ελέγχου και οποιασδήποτε λογικής σκεψης είναι από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά, τα οποία το κατατάσσουν όμορφο και ανεπανάληπτο! Εξάλλου, πόσες φορές δεν έχεις πει από μέσα σου ότι ξέρω ότι αυτό που κάνω είναι λάθος ή ότι θα το μετανιώσω σε λίγες ώρες, παρόλα αυτά συνεχίζεις να το κάνεις; Εξάλλου είναι γνωστό ότι όταν ο οργασμός έρχεται, η λογική φεύγει μακριά, σαν να μην υπήρξε ποτέ!

2. Το φάρμακο της εμπιστοσύνης: Πάσχεις από έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους άντρες; Κάνε σεξ και όλα θα φτιάξουν! Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, κατά τη διάρκεια του οργασμού απελευθερώνονται τεράστιες ποσότητες μιας μαγικής ορμόνης που ακούει στο όνομα οξυτοκίνη! Η ορμόνη αυτή λοιπόν, έχει την ιδιότητα να σε κάνει να εμπιστεύεσαι απόλυτα τον άντρα με τον οποίο κάνεις σεξ εκείνη τη στιγμή! Κάτι μέσα σου σου λέει ότι είναι ο πρίγκιπας του παραμυθιού και ο καλύτερος άντρας του κόσμου! Εξάλλου, αποδεδειγμένα κιόλας, το κακό σεξ δεν το αντιλαμβάνεσαι εκείνη τη στιγμή, αλλά αρκετές ώρες ή και μέρες μετά! Ο λόγος; Πολύ απλά εκείνη τη στιγμή έχεις πέσει σε τέτοια νιρβάνα που απλά όλα φαντάζουν υπέροχα!

3. Ο εθισμός των γυναικών: Ήξερες εσύ ότι οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια που συνήθως αποζητούν οι γυναίκες μετά το sex, δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι σπαστικές και κτητικές, αλλά με το ότι είναι πολύ πιο ευαίσθητές στην οξυτοκίνη, που λέγαμε παραπάνω; Για κάποιο λόγο οι άντρες έχουν αναπτύξει ανοσία στην ορμόνη αυτή, κάτι ξέρουν, με αποτέλεσμα να μην επηρεάζονται και τόσο! Σύμφωνα με τους ειδικούς, η απελευθέρωση της οξυτοκίνης, μπορεί να παρομοιαστεί με την λήψη ναρκωτικών! Όσο πιο πολύ σε... φτιάξει ένας άντρας, δηλαδή όσο περισσότερη οξυτοκίνη απελευθερωθεί, τόσο πιο πολύ θα θες να τον ξαναδείς, ακόμα κι αν δεν σου αρέσει ή υπάρχουν άλλοι που έστω εμφανισιακά τους προτιμάς! Με λίγα λόγια, ακόμα και για τα κολλήματα του μυαλού σου, φταίνε οι ορμόνες σου. Ή τουλάχιστον μας συμφέρει αυτή η οπτική.

DPG Network