3 σημάδια που μαρτυρούν ότι ένας άντρας είναι κακός στο σεξ

3 σημάδια που μαρτυρούν ότι ένας άντρας είναι κακός στο σεξ

Γιατί καμιά φορά καλό είναι ξέρεις

Με απόλυτη σιγουριά, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα περί σχέσεων, δεν μπορείς ποτέ να μιλήσεις. Παρόλα αυτά, οι έρευνες και οι ενδείξεις, μπορούν να πλησιάσουν αρκετά την πραγματικότητα και τελικά να σου δώσουν χρήσιμες πληροφοίες. Όπως για παράδειγμα, το πώς θα καταλάβεις αν είναι κακός στο σεξ, πριν καν φτάσετε στο κρεβάτι και βιώσεις την μεγάλη απογοήτευση. Σε περίπτωση που θεωρείς κάτι τέτοιο αδύνατο, ήρθε η ώρα να σου καταρρίψω όλα όσα ήξερες, και να σου παρουσιάσω κάποια αλάνθαστα σημάδια, τα οποία -μάλλον-θα σε βοηθήσουν αρκετά. Δώσε προσοχή.

1. Ο τρόπος που φιλάει: Μπορεί πολλοί να αντιδρούν σε αυτό και να υποστηρίζουν ότι ουδεμία σχέση έχει το ένα με το άλλο, αλλά εμείς, και όχι μόνο εμείς, πιστεύουμε ακράδαντα ότι φιλί και σεξ είναι άρρηκτα συνδεδεμένα! Πώς είναι άλλωστε δυνατόν ένας άντρας ο οποίος φιλάει άγαρμπα και κάθε φορά σου... κόβει τουλάχιστον ένα κομμάτι από τα χείλη, με τα δαγκωματάκια, που κάποια του είπε κάποτε ότι είναι σέξι, χωρίς να ισχύει, να είναι καλός και αποτελεσματικός στο κρεβάτι; Άγαρμπο το φιλί; Άγαρμπο και το σεξ! Βιαστικό το φιλί; Βιαστικό και το σεξ! Όχι ότι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά εμείς φταίμε που το 99% των αντρών είναι έτσι;

2. Δεν έχει μαζί του προφυλακτικά: Προτού διαμαρτυρηθείς και πεις ότι αυτό δεν αποτελεί κριτήριο, οφείλουμε να σου εξηγήσουμε τι εννοούμε: Εκτός του ότι το προφυλακτικό κρίνεται απαραίτητο, και κοινωνικό μήνυμα, ο άντρας δεν έχει τη σχέση που έχουμε εμείς με το μικρό αυτό αντικείμενο! Μπορεί λοιπόν ένα πολύ μικρό ποσοστό γυναικών να κουβαλάει προφυλακτικά πάντα και παντού, αλλά για τους άντρες αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τσέπης ή του πορτοφολιού τους γιατί πολύ απλά τους τυχαίνουν περισσότερα απρόοπτα ή τουλάχιστον τα προκαλούν! Όταν λοιπόν ένας άντρας ούτε που σκέφτεται να πάει να αγοράσει προφυλακτικά, τότε μάλλον είναι καιρό εκτός παιχνιδιού και μάλλον έχει αδρανήσει! Εκτός πια αν πρόκειται για μεγάλο ταλέντο και απλά περνάει τη φάση του! Αλλά πιστεύουμε ότι τα συγκεκριμένα ταλέντα δεν χάνονται ποτέ!

3. Δεν παραδέχεται ποτέ ότι αυνανίζεται: Το θέμα εδώ, δεν είναι το αν είναι ειλικρινής μαζί σου ή όχι! Προφανώς και ψεύδεται και δεν το κάνει και καλά. Το θέμα είναι ότι αν ένας άντρας δεν είναι σε θέση να παραδεχτεί ανοιχτά, ότι κάνει κάτι εντελώς φυσιολογικό, είναι κομματάκι δύσκολο να μπορέσει να απελευθερωθεί στο κρεβάτι και να κάνει... παπάδες, για να μιλήσουμε και στην αντρική διάλεκτο! Από την άλλη, αν τυχόν λέει την αλήθεια, αν το τονίζουμε, τότε λυπούμεθα αλλά πραγματικά έχεις την απεριόριστη συμπαράστασή μας! Γιατί φίλη μου όπως και να το κάνουμε, αν τελικά πει ότι δεν αυτοικανοποιείται και είναι και αλήθεια, τότε το θέμα του είναι αρκετά περίπλοκο!

DPG Network