5 πολύ σημαντικοί λόγοι για τους οποίους δεν κάνεις σεξ

5 πολύ σημαντικοί λόγοι για τους οποίους δεν κάνεις σεξ

Ή αλλιώς... κάπως έτσι σαμποτάρεις την ερωτική σου ζωή

Φίλη μου οι καιροί είναι δύσκολοι, κάτι που σημαίνει ότι μαζί με τη γενικότερη ανασφάλεια, έρχεται και η ανασφάλεια στις διαπροσωπικές σχέσεις. Όπως θα έχεις φυσικά παρατηρήσει, εκτός από την οικονομική κρίση και το γενικότερο άγχος που όλοι αντιμετωπίζουμε, υπάρχει και μία μαζική έλλειψη σεξ, φλερτ και τελικά δημιουργίας σχέσης, που κάνει εσένα και τις φίλες σου να αναρωτιέστε συχνά πυκνά πού στο καλό έχουν πάει όλοι οι άντρες. Νομίζουμε, και χωρίς να θέλουμε να σε σοκάρουμε, ότι οι άντρες είναι εδώ μπροστά σου, λίγο πιο ντροπαλοί βέβαια σε σχέση με το παρελθόν-το greek kamaki δέχεται πια τρομερή αμφισβήτηση-αλλά έτοιμοι με ένα ενθαρρυντικό σου βλέμμα, να στην... πέσουν! Και γιατί δεν το κάνουν; Έχεις σκεφτεί ότι πολύ πιθανόν να φταις εσύ και κυρίως τα... μυαλά που κουβαλάς; Έχεις αναρωτηθεί ότι κάτι κάνεις πολύ λάθος και δε σε πλησιάζει ούτε αρσενικός γάτος και μάλιστα Γενάρη μήνα; Εμείς πάντως σου δίνουμε κάποιες ιδέες...

1. Υποθέτουμε ότι είσαι ένα κορίτσι που είναι φανατικό της Bridget Jones και αφού διάβασε το Pride & Prejudice περιμένει καρτερικά τον Mr Darcy. Nαι κι εμείς πέσαμε στην παγίδα αυτή και επιθυμήσαμε διακαώς έναν ψηλό, ξανθό, πλούσιο, αρχοντικό μονόχνοτο άντρα ο οποίος θα μας θέλει πολύ αλλά θα φοβάται να εκδηλωθεί. Ε αυτά μόνο στα βιβλία και τις ταινίες, γιατί η πραγματική ζωή δεν είναι έτσι. Με λίγα λόγια, αν περιμένεις τον τέλειο άντρα ή τον απόλυτο έρωτα να έρθει στη ζωή σου, λυπούμαστε αλλά θα μείνεις για πάντα εσύ και η γάτα σου! Και μπορεί αυτό να είναι συνειδητή επιλογή, αλλά σε περίπτωση που δεν είναι, ήρθε η ώρα να δώσεις μία ευκαιρία και σε έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να μην αγγίζει την τελειότητα ενός Χολιγουντιανού star αλλά να έχει όντως δείξει ενδιαφέρον για σένα. Και πού ξέρεις; Μπορεί να αποδειχθεί κάτι πολύ καλό.

2. Και πάμε στην έξοδό σου. Για ποιο λόγο κορίτσι μου ενώ είσαι μπακούρι και θέλεις να γνωρίσεις άτομα κάθεσαι και παίζεις μονίμως με το κινητό σου; Μας είναι αδιάφορο το ότι μπορεί να χαζεύεις facebook ή Instagram, βασικά παίζει αυτό να είναι και ακόμα πιο pathetic γιατί έτσι εκτός του ότι δε δείχνεις πρόθυμη να γνωρίσεις κάποιον, φαίνεσαι εντελώς αντικοινωνική και... αλλόκοτη, κάτι που είναι χειρότερο. Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο να νομίζουν ότι έχεις σχέση έτσι όπως είσαι κρεμασμένη από το τηλέφωνο. Τι προτείνουμε; Άστο κοριτσάκι μου στην άκρη και κοίτα τον μελαχρινό απέναντι. Γλυκούλης είναι.

3. Κυνηγάς λάθος άτομα. Καλά αυτό υποθέτουμε το γνωρίζεις. Συγνώμη αλλά αν ο τύπος είναι δεσμευμένος ή δε σου ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει στη ζωή του, για ποιο λόγο να ασχοληθείς μαζί του; 'Η τελοσπάντων ασχολήσου μέχρι εκεί που στο επιτρέπει αλλά υπό έναν όρο: Μην αποκλείεις άλλα άτομα από τη ζωή σου. Με λίγα λόγια, μην νομίζεις ότι εφόσον κάνεις σεξ μαζί του μία φορά τον μήνα, επειδή αυτός έχει κι άλλες υποχρεώσεις, ότι είσαι και καλυμμένη. Ναι ξέρουμε ότι μπορεί να τον θέλεις και να ελπίζεις σε κάτι παραπάνω, αλλά δυστυχώς οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου. Mε λίγα λόγια εσύ θα κάθεσαι να ελπίζεις και κάπως έτσι θα περνάει ο καιρός.

4. Το online dating έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, όπως φυσικά η τεχνολογία και τα social media, οπότε είναι φυσικό να σχετίζεται άμεσα και με την ερωτική μας ζωή. Ωστόσο, μπορεί εσύ όντως να μιλάς με διάφορους και να περνάς πολύ ωραία, αλλά οφείλουμε να σου πούμε ότι η πραγματική ζωή δεν είναι έτσι. Ο λόγος; Είναι πολύ εύκολο να γοητεύσεις κάποιον ή να σε γοητεύσει και εκείνος αντίστοιχα όταν βρίσκεται πίσω από την οθόνη ενός υπολογιστή, και αρκετά πιο δύσκολο όταν τον άλλο τον έχεις μπροστά σου. Όχι δε λέμε να το καταργήσεις αν εσύ περνάς καλά, ο καθένας όπως βολεύεται, αλλά μη φοβάσαι να αντιμετωπίσεις άντρες με το πραγματικό σου πρόσωπο και χωρίς emoticons και αποσιωπητικά!

5. Και κάτι πολύ σημαντικό: Σταμάτα επιτέλους να βλέπεις όλους τους άντρες σαν φίλους! Είμαστε διαφορετικοί και ο προορισμός μας δεν είναι να είμαστε κολλητοί. Σαφώς και υπάρχουν εξαιρέσεις και σαφώς υπάρχει ειλικρινέστατη φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα, αλλά δεν μπορεί όποιον κι αν συναναστρέφεσαι να τον βλέπεις φιλικά. Τι είσαι καλέ; Ανώμαλη; Να ξέρεις πάντως ότι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, οι κύριοι που εσύ βλέπεις σαν αδέρφια, σε έχουν φαντασιωθεί ουκ ολίγες φορές, και ευχαρίστως θα κατέστρεφαν τη σχέση που έχετε για λίγο σεξ. Και επαναλαμβάνουμε, δεν λέμε να μην έχεις άντρες φίλους, αλλά μην κρύβεσαι πίσω από την ψευδαίσθηση της φιλίας επειδή απλά φοβάσαι. Αποκλείεται να μη σου κάνει κανένας κούκου.

Τα σημάδια που μαρτυρούν ότι ένας άντρας είναι κακός στο σεξ

Mήπως σε κερατώνει; 5 βασικά σημάδια τα οποία μάλλον αγνοείς