Dirty Talking: 6 ατάκες που θέλει να του πεις στο σεξ

Dirty Talking: 6 ατάκες που θέλει να του πεις στο σεξ

Και... καλή σου διασκέδαση

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα που θα αναλύσουμε σήμερα, προβληματίζει πάρα πολύ κόσμο και κυρίως τις γυναίκες. Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά επειδή εμείς τυγχάνει να είμαστε λίγο πιο ντροπιάρες και αναλυτικές-λέμε τώρα-. Με λίγα λόγια, τον γοητεύσατε, το αναστατώσατε και τελικά βρεθήκατε στο κρεβάτι. Και ok η πρώτη φορά με έναν καινούριο παρτενέρ είναι έτσι κι αλλιώς αμήχανη. Τι γίνεται όμως αν κάθε φορά που κάνετε σεξ εσύ είσαι μούγκα στη στρούγκα; Δεν καταντάει βαρετό και αμήχανο; Δε σου έρχεται μεχρι και να... κοιμηθείς; Και καλά αν είναι κι αυτός λιγομίλητος πάμε πάσο. Αν αυτός όμως είναι λαλίστατος κι εσύ κάθεσαι και τον κοιτάς σαν χάνος, δεν είναι κάπως παράξενο και άκομψο; Εδώ λοιπόν σου έχουμε κάποιες ατάκες, για να του πεις εκείνη την επίμαχη την ευάλωτη στιγμή, που θα τον... στείλουν αδιάβαστο.

1. Θυμάσαι πώς με έκανες να φωνάζω την προηγούμενη βδομάδα; Κάντο πάλι: Μόλις πέτυχες διάνα και τα θερμά μας συγχαρητήρια. Γενικά όταν υπενθυμίζεις σε έναν άντρα κάτι πολύ καλό που έκανε και φυσικά σου άρεσε, και κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το σεξ, να ξέρεις ότι του δίνεις τουλάχιστον 20 πόντους περηφάνειας και αυτοπεποίθησης. Η μοναδική προυπόθεση είναι φυσικά να διαθέτει το βασικό επίπεδο IQ και να πιάσει το υπονοούμενο. Γιατί διαφορετικά, αν κάτσει να σκεφτεί όλα όσα σoυ είχε κάνει την προηγούμενη φορά, τότε θα ξημερωθείτε!

2. Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνεις: Βρε πες του μια καλή κουβέντα του ανθρώπου που τόσο προσπαθεί. Να ξέρεις ότι με τον να τον επιβραβεύεις για όλα αυτά που κάνει τον ανεβάζεις τόσο πολύ με αποτέλεσμα κάθε φορά να γίνεται και καλύτερος. Εξάλλου δεν είναι καθόλου κακό να του δείχνεις τι ακριβώς σου αρέσει ώστε να το απολαμβάνεις κι εσύ περισσότερο. Το σεξ είναι ευχαρίστηση και όχι αγγαρεία έτσι;

3. Θέλεις να με κάνεις να τελειώσω; Βάλε τα χέρια σου εκεί που είναι τα δικά μου: Με λίγα λόγια μόλις του είπες πώς να σε κάνει να έρθεις σε οργασμό που είναι και το ζητούμενο. Και μη φοβηθείς να του δώσεις οδηγίες. Δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν.

4. Πες μου κι άλλα: Όταν για παράδειγμα σου πει για μία στάση που του αρέσει ή που τον εξιτάρει, επειδή εσύ δεν είσαι σε πάνελ πολιτικής εκπομπής ώστε να γνέψεις καταφατικά, ή να τσακωθείς, τότε μπορείς να πετάξεις ένα πες μου κι άλλα, ώστε να του δείξεις, αφενός ότι θέλεις να μάθεις περισσότερα και αφετέρου ότι σκοπεύεις να εφαρμόσεις όλα αυτά που θα σου πει! Yeahhhhhh

5. Σήμερα που ήμουν στη δουλειά σκεφτόμουν ότι μου έκανες αυτό: Αν πεις κάτι τέτοιο να είσαι έτοιμη να υποστείς τις συνέπειες γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τον δαιμονίσεις κάτι που σημαίνει ότι ίσως και να χάσει τον έλεγχο-που το θέλουμε βέβαια αλλά anyway-. Και μόνο στη σκέψη ότι εσύ είσαι στη δουλειά και σκέφτεσαι ότι κάνετε σεξ, θα τον ανάψει τόσο πολύ που... μπορεί να βγάλει και τον άγριο εαυτό του.

6. Κάνε μου ό, τι θες: Ε αφήσαμε το κορυφαίο για το τέλος. Για να πεις κάτι τέτοιο απαραίτητη είναι η αισθησιακή βραχνιασμένη φωνή με αρκετό γρέζι, και το βλέμμα της έμπειρης-απροστάτευτης ερωμένης-δεν ξέρουμε πώς θα το πετύχεις αυτό, δες καμιά ταινία-. Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, είναι ότι αυτό που λες θα πρέπει και να το εννοείς κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι έτοιμη για όλα και φυσικά χωρίς την παραμικρή διαμαρτυρία!

Για ποιο λόγο οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό;

5 πολύ σημαντικοί λόγοι για τους οποίους δεν κάνεις σεξ