Θέλεις να σε παντρευτεί; 3 τρόποι για να το καταφέρεις

Θέλεις να σε παντρευτεί; 3 τρόποι για να το καταφέρεις

... και να μην τον τρομάξεις

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε σοβαρά και κυρίως ειλικρινά: Το 90% των γυναικών εκεί έξω, θέλει σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή του να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά. Βέβαια αν μας ρωτάς, το ίδιο ακριβώς επιθυμούν και οι άντρες, με τη διαφορά ότι εκείνοι δεν κάνουν βεβιασμένες κινήσεις και δεν τους πιάνει πανικός. Και εντάξει, λογικό να μην τους πιάνει ο πανικός γιατί οι συγκεκριμένοι μπορούν να κάνουν παιδιά μέχρι τα 80,-θα ξεχάσουμε εμείς τον Anthtony Quinn;-οπότε το παίρνουν κάπως πιο χαλαρά. Ας μην ξεχνάμε ωστόσο, ότι το γνωστό βιολογικό ρολόι, είναι πολύ πιο δυνατό σε εμάς, κάτι για το οποίο φταίει η φύση και μόνο αυτή, μιας και θεωρούμε δεδομένο ότι πια έχουμε απαλλαγεί από το στερεότυπο γυναίκα-μάνα-νοικοκυρά, ή όταν τελικά γίνει μάνα, παρατάει δουλειά και καριέρα, αναγκαστικά. Οπότε, δεδομένου ότι έχεις μία σχέση στην οποία περνάς υπέροχα και θέλεις φυσικά να το πας και ένα βήμα παραπέρα, σου έχουμε κάποια μικρά tips (θα τα πούμε έτσι γιατί τη λέξη τακτική την απεχθανόμαστε και μας θυμίζει και το Big Brother) τα οποία θα τον κάνουν να μπει σε μία πιο σοβαρή δέσμευση χωρίς όμως να... τρομοκρατηθεί! Είναι λεπτές οι ισορροπίες, καταλαβαίνεις. Ας πάμε να δούμε...

1. Το timing το σωστό: Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κλισέ από τη φράση «Όλα στη ζωή είναι θέμα timing». ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ! Πόσες φορές δε σου έχει τύχει να απορρίψεις έναν άνθρωπο και όταν τον ξαναδείς 1, 4 ή 10 χρόνια μετά να έχεις αλλάξει εντελώς στάση απέναντί του; Αν λοιπόν θελεις να ξέρεις πού βαδίζετε-δε θα πούμε χάνεις το χρόνο σου γιατί είναι άσχημο και άδικο-μπορείς να τον ρωτήσεις, έχοντας επιλέξει πολύ σωστά την περίσταση. Ούτε φυσικά στην αρχή της σχέσης, γιατί θα σε περάσει για τρελή-συγνώμη-αλλά ούτε και όταν η σχέση έχει προχωρήσει πολύ και έχεις αρχίσει να δένεσαι. Κράτα την ισορροπία και δε θα χάσεις. Με τον τρόπο αυτό θα του δειξεις ότι ξέρεις τι θέλεις, αλλά παράλληλα ότι δε θα τον πιέσεις κιόλας.

2. Μην τραβάς το θέμα από τα... μαλλιά: Προσπάθησε σε παρακαλούμε να μη φαίνεσαι πανικοβλημένη και κυρίως να μην κάνεις την ερώτηση σε άσχετες στιγμές. Προτίμησε ας πούμε να ρωτήσεις όταν θα είστε οι δυο σας στον καναπέ, και βλέπετε μία οικογενειακή ταινία, η περίοδος από εδώ και πέρα ενδείκνυται. Μπορείς λοιπόν να τον ρωτήσεις-εντελώς χαλαρά-πώς φαντάζεται τον εαυτό του σε 5 χρόνια από τώρα, και αν θα ήθελε κάποια στιγμή να κάνει παιδιά. Με τον τρόπο αυτό, κάνετε μία ωραία συζήτηση και ταυτόχρονα συλλέγεις... τις πληροφορίες που θέλεις σαν σωστό λαγωνικό. Ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Kάνε το καλύτερο σεξ της ζωής σου, με αυτά τα απλά tips

3. Ρώτα ευθέως: Προσοχή όμως, ευθέως όχι επαναλαμβανόμενα μέχρι να αγανακτήσει και να του βγει αντίδραση κάτι που είναι λογικό. Οπλίσου με θάρρος, κουράγιο και κυρίως ψυχραιμία, και πολύ γλυκά και ήρεμα ρώτησέ τον. Αν η απάντηση σε ικανοποιήσει, τότε δε χρειάζεται να ξαναρωτήσεις γιατί δεν υπάρχει και λόγος. Αν όχι, τότε άσε να περάσει ένα χρονικό διάστημα, σχετικά μεγάλο, και προς Θεού, μην αλλάξεις συμπεριφορά γιατί μπορεί εκείνος να απάντησε στο φλου και πιο χαλαρό και να μην έχει ιδέα τι αντίκτυπο είχε η απάντησή σου σε σένα.

Oδηγός σωστού φλερτ: 8, δοκιμασμένα, tips για να τον κερδίσεις