Το σημάδι που δείχνει ότι η σχέση σου είναι σοβαρή (και σίγουρα δεν μαντεύεις ποιο)

Το σημάδι που δείχνει ότι η σχέση σου είναι σοβαρή (και σίγουρα δεν μαντεύεις ποιο)

Το αποτέλεσμα της έρευνας σίγουρα μας εξέπληξε

Όταν μία σχέση βρίσκεται στην αρχή της το βασικό είναι να σου αρέσει ο άλλος και φυσικά να περνάς καλά. Όταν όμως η σχέση αυτή αποδείξει ότι αντέχει στο χρόνο, τότε τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή, με αποτέλεσμα το περνάω καλά ή κάνω καλό σεξ, να μην είναι τα μόνα άξια λόγου.

Kαι πώς θα καταλάβεις φίλη μου, ότι η σχέση στην οποία βρίσκεσαι είναι σοβαρή και έχει μέλλον; Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα που διεξήχθη στην Μεγάλη Βρετανία-γιατί εμείς πάντα μιλάμε με αποδείξεις ας μην τα ξαναλέμε-ανάμεσα σε 6.000 ανθρώπους, αναδείχθηκε ότι το βασικότερο σημάδι ότι η σχέση σου είναι σοβαρή, είναι... το να μοιράζεσαι τα προβλήματά σου!

Το αποτέλεσμα φυσικά εξέπληξε πολλούς, μιας και οι ερευνητές που μελέτησαν τα δείγματα περίμεναν κάτι σε «Αποκλειστικότητα», που βγήκε δεύτερη και «Γάμο» που τερμάτισε τρίτος! Όπως βέβαια τόνισαν αρκετοί από τους ερωτηθέντες, ακόμα και γάμος να έχει προηγηθεί, αν δεν υπάρχει πραγματική επικοινωνία και φυσικά κοινή προσπάθεια, τότε πιθανόν η σχέση να μην μπορέσει να αντέξει στο χρόνο.

Oδηγός σεξ για singles: Δες πώς θα «σκοτώσεις» την μοναξιά σου αυτές τις γιορτές

DPG Network