Γιατί το σεξ στο ξενοδοχείο είναι καλύτερο από αυτό της κρεβατοκάμαρας;

Γιατί το σεξ στο ξενοδοχείο είναι καλύτερο από αυτό της κρεβατοκάμαρας;

Οι ειδικοί σου απαντούν

Είναι λογικό ότι από ένα σημείο και μετά, το σεξ σε ένα ζευγάρι δεν είναι το ίδιο. Όχι μόνο γιατί έχει πια επέλθει η φθορά του χρόνου και η συνήθεια, αλλά κυρίως γιατί το άγχος της καθημερινότητας και τα πιεσμένα ωράρια δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για απoλαύσεις και μεταμεσονύχτια παιχνίδια.

Kι όμως, υπάρχει τρόπος να ανανεωθείτε, αρκεί να ξεκλέψετε λίγο χρόνο και να κατευθυνθείτε σε ένα... ξενοδοχείο! Σύμφωνα με τους ειδικούς, το σεξ σε ξενοδοχείο είναι μακράν καλύτερο από αυτό της κρεβατοκάμαρας και οι λόγοι είναι προφανείς: «Το ξενοδοχείο συμβολίζει το διαφορετικό, το διάλειμμα από την καθημερινότητα και τα συνηθισμένα», λέει ο ψυχοθεραπευτής και σεξολόγος Ian Kerner.

«Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνονται τα επίπεδα ντοπαμίνης στο σώμα, η οποία με τη σειρά της παίζει βασικό ρόλο στην ερωτική επιθυμία. Είναι λογικό αν το καλοσκεφτείς γιατί βρίσκεσαι σε ένα εντελώς νέο περιβάλλον, ξέρεις ότι δεν υπάρχουν τα παιδιά σου στο διπλανό δωμάτιο, ο σκύλος σου έξω από την πόρτα, ή οικογενειακές φωτογραφίες στο κομοδίνο, οπότε απελευθερώνεσαι με αποτέλεσμα το σεξ να είναι πολύ καλύτερο»!

Κάνετε σεξ αλλά εσύ θέλεις σχέση; Ένας άντρας σου εξηγεί γιατί αυτό δε θα συμβεί ποτέ

Oπότε απόψε το βράδυ μάλλον ξέρεις τι θα προτείνεις στον καλό σου...

Έρευνα που... αιφνιδιάζει: Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει ένας άντρας πάνω μας;