Ποια είναι η απόλυτη στάση για να διαρκέσει το σεξ περισσότερο;

Δώσε βάση: Αυτά που θα διαβάσεις παρακάτω θα σου αλλάξουν τη ζωή

Έχουμε αναλύσει αμέτρητες φορές το σεξ, τις στάσεις, ποιες είναι οι αγαπημένες των αντρών και ποιες των γυναικών, αλλά σίγουρα δεν έχουμε αναλύσει ένα θέμα πολύ βασικό: Ποια είναι η στάση εκείνη που θα σου προσφέρει απόλαυση και διάρκεια για πολύ περισσότερο; Σίγουρα έχεις αναρωτηθεί και σίγουρα έχεις κάνει τις δοκιμές σου, αλλά σε περίπτωση που δε θέλεις πια να πηγαίνεις στα τυφλά, εμείς σου έχουμε μία νέα έρευνα η οποία θα σου ανοίξει τα μάτια και θα σου δώσει στιγμές τεράστιας ηδονής και καλοπέρασης.

Το Πανεπιστήμιο του Kentucky λοιπόν, διεξήγαγε μία έρευνα ανάμεσα σε 14.000 άντρες και γυναίκες, οι οποίοι κλήθηκαν να απαντήσουν ανάλογα με τις προσωπικές τους εμπειρίες. Η ερώτηση ήταν απλή και διττή και φυσικά είχε να κάνει με στάσεις και πιο συγκεκριμένα με ποια στάση έχουν παρατηρήσει ότι ο οργασμός έρχεται γρηγορότερα και με ποια το σεξ διαρκεί πολύ περισσότερο.

To 55% των ερωτηθέντων, απάντησε ότι το woman on top (γυναίκα από πάνω), το 30% την ιεραποστολική, το 25% το πλάι πλάι και το 17% το doggy style (στα τέσσερα if you know what we mean). Και επειδή εμείς έχουμε πάντα και την επιστημονική τεκμηρίωση, ειδικός σεξολόγος δικαιολόγησε τα αποτελέσματα με τον εξής τρόπο: «Δεν με σοκάρει το αποτέλεσμα καθώς αυτό που συμβουλεύω και πελάτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με πρόωρη εκσπερμάτιση είναι να βάζουν την παρτενέρ από πάνω. Αυτό είναι πολύ αποτελεσματικό, καθώς η γυναίκα, μπορεί να διεγερθεί στο μέγιστο, ενώ ο άντρας να είναι πιο χαλαρός καθώς η τριβή δεν είναι τόσο έντονη. Κάτι που φυσικά σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια. Επίσης, ακόμα κι αν ο άντρας τελειώσει, η γυναίκα μπορεί να συνεχίσει, χωρίς αυτό να επηρεάσει ιδιαίτερα την ποιότητα του σεξ. O λόγος είναι ότι η βάση του πέους είναι το τελευταίο σημείο που επηρεάζεται, κάτι που σημαίνει ότι η καμπυλώτητά του παραμένει ατόφια για μερικά ακόμη λεπτά».

Όσον αφορά στη στάση στην οποία η... κορύφωση έρχεται μέσα σε κάποια λεπτάκια, μη σου πούμε και δευτερόλεπτα (καημένη) μία είναι η επιλογή και είμαστε σίγουροι ότι τη γνωρίζεις: Μα φυσικά και είναι το doggy style η οποία σύμφωνα με τους ερωτηθέντες, είναι σα... βόμβα έτοιμη να εκραγεί! Όπως αντιλαμβάνεστε και αυτό έχει την εξήγησή του: To doggy style δεν προσφέρεται για σεξ μακράς διάρκειας, καθώς η τριβή στο πέος είναι πολύ έντονη με αποτέλεσμα η κορύφωσις να επέρχεται μέχρι να πεις... κύμινο!!!

Γιατί το σεξ στο ξενοδοχείο είναι καλύτερο από αυτό της κρεβατοκάμαρας;

Οπότε, διάλεξε ανάλογα με τις προτιμήσεις σου, και καλή διασκέδαση.

Κάνετε σεξ αλλά εσύ θέλεις σχέση; Ένας άντρας σου εξηγεί γιατί αυτό δε θα συμβεί ποτέ

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ