Έξω από τα δόντια: 6 άντρες εξηγούν γιατί απλά... εξαφανίστηκαν

Έξω από τα δόντια: 6 άντρες εξηγούν γιατί απλά... εξαφανίστηκαν

Και οι δικαιολογίες τους δεν μας καλύπτουν καθόλου

Τι ωραίος που θα ήταν ο κόσμος αν οι άντρες που μας άρεσαν ήθελαν σχέση μαζί μας, και κυρίως δεν έκαναν το λάθος να κάνουμε σεξ και μετά να εξαφανιστούν, γιατί πολύ απλά δεν ήθελαν κάτι παραπάνω αλλά δεν μας το είπαν και ποτέ, με αποτέλεσμα εμείς να τους ζητάμε εναγωνίως-σα το Βαλάντη ένα πράγμα-σε σινεμά και σε βιτρίνες; Δυστυχώς ο κόσμος μας δεν είναι η Κοιλάδα ζουν τα αγαπημένα μας πόνυ, αλλά είναι ζοφερός και δόλιος με αποτέλεσμα παντού να υπάρχουν άντρες, έτοιμοι να πιουν τους χυμούς σου και μετά απλά να εξαφανιστούν! Nαι, η νέα αυτή μόδα, η οποία κάποια στιγμή θα πρέπει να εκλείψει, τείνει να ρίξει σε κατάθλιψη όλα εκείνα τα αθώα κορίτσια εκεί έξω, που νομίζουν ότι επειδή βγήκαν δύο ραντεβού, έχουν και σχέση! Εδώ λοιπόν φίλη μου, σου έχουμε κάποιες ιστοριούλες αντρών, που απλά εξηγούν τους λόγους για τους οποίους έγιναν... άφαντοι, με την εκάστοτε να τους αναζητά δίχως σταματημό! Είμαστε ήδη έξαλλες έτσι;

- «Γνώρισα μία κοπέλα και πήγαιναν όλα τέλεια. Ήταν όμορφη, έξυπνη, ταιριάζαμε και γενικότερα περνούσαμε πολύ καλά. Ωστόσο τη γνώρισα στα μέσα του καλοκαιριού και δυστυχώς έπειτα από λίγες μέρες θα έφευγα διακοπές. Ε συγνώμη αλλά ήθελα να κάνω τις τρέλες μου με την ησυχία μου. Γι' αυτό και εξαφανίστηκα. Δεν είχα να της προσάψω κάτι». ΕΛΕΟΣ αδερφέ.

- «Eξαφανίστηκα γιατί πολύ απλά δεν την άντεχα. Ενώ της είχα ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω σχέση μαζί της, εκείνη με πίεζε και γενικότερα γινόταν όλο και πιο απαιτητική. Έκανα υπομονή αλλά τελικά δεν άντεξα και απλά εξαφανίστηκ». Εντάξει αυτό είναι πιο φυσιολογικό.

- «Γνώρισα μία τύπισσα σε ένα μπαρ, και αφού ήπιαμε ένα ποτό ανταλλάξαμε τηλέφωνα ώστε να ξαναβρεθούμε. Την επόμενη μέρα λοιπόν, ξύπνησα κάπως αργά, και βρήκα 4 μηνύματα στο κινητό μου!!! 4!!! Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Στο ένα με ρωτούσε τι κάνω και μου έλεγε να πάμε για ποτό, στο άλλο, να πάμε για ποτό, στο τρίτο αν έχω ακόμα hangover και στο τελευταίο με ρωτούσε αν θέλω πρωινό! Δεν απάντησα ποτέ». Και με το δίκιο του.

- «Mιλούσα αρκετό καιρό με μία κοπέλα και πραγματικά τα βρίσκαμε. Κάποια στιγμή, εκείνη μου πέταξε ότι ψάχνει για σοβαρή σχέση με την απάντησή μου να είναι κάπως πιο αδιάφορη και αινιγματική. Ε τελικά βρεθήκαμε, κάναμε σεξ και καθώς χαλαρώναμε αμέσως μετά, συνειδητοποίησα ότι έκανε σχέδια για το κοινό μας μέλλον, ενώ ανέφερε και κάτι για...τατουάζ! Φυσικά ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που την είδα». Εμείς αναρωτιόμαστε: Τόσο καλό πια το σεξ του;

- «Βρισκόμουν με μία τύπισσα στο παρελθόν, χωρίς να έχουμε σχέση. Κάποια στιγμή απλά χαθήκαμε χωρίς να ενοχλήσει ο ένας τον άλλο. Όταν όμως με χώρισε η κοπέλα μου, της έστειλα μήνυμα και κανονίσαμε να βγούμε. Βγήκαμε αρκετές φορές, κάναμε και σεξ και γενικά ήταν όλα καλά, μέχρι που εξαφανίστηκα γιατί γύρισε η πρώην μου, η οποία δεν ήταν καλύτερη από εκείνη απλά ήταν πιο κοντά στα μέτρα μου. Τελικά μετά από λίγο καιρό με χώρισε και αυτή». Συγνώμη αλλά χαμογελάσαμε με ικανοποίηση.

8 πράγματα που όλες οι γυναίκες με άψογη σεξουαλική ζωή, κάνουν κάθε μέρα

- «Μιλούσα με μία κοπέλα στο chat-καταραμένο ίντερνετ-και τελικά κανονίσαμε να βγούμε. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, βγαίναμε ραντεβού και κάποια στιγμή κάναμε και σεξ. Εκεί λοιπόν συνειδητοποίησα, παρά τα όσα έλεγα, δεν ήθελα σχέση. Όχι μόνο μαζί της, αλλά με καμία. Ε και δεν ήξερα πώς να της το εξηγήσω, και απλά εξαφανίστηκα». Εντάξει αυτός θέλει ξύλο!

Oι άντρες αποφάσισαν: Ποιο είναι το πιο γελοίο πράγμα που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ;