Σεξ μετά από καιρό; Όλες οι σκέψεις που θα περάσουν από το μυαλό σου

Σεξ μετά από καιρό; Όλες οι σκέψεις που θα περάσουν από το μυαλό σου

Ας «πέσουν οι μάσκες»

Τον τελευταίο καιρό, θα το πούμε χρόνο να είμαστε και μέσα, είχες κάποιες ατυχίες όσον αφορά στο σεξουαλικό κομμάτι. Με λίγα λόγια, απείχες από το σεξ, όχι φυσικά κατ' επιλογή, αλλά αν θέλεις, τα έφερε έτσι περίεργα η ζωή που δε βρέθηκε στο δρόμο σου ένας άντρας να σε συγκινήσει και να σου κάνει το κλικ-αυτά τα λες παραέξω γιατί στην πραγματικότητα το μόνο που έκανες είναι να πηγαίνεις στη δουλειά, να γυρίζεις να βάζεις φόρμες και να τρως μπροστά από την τηλεόραση-. Kαι τώρα, αφού βγήκες από τιν εγκλεισμό σου, βρέθηκε εκείνος ο ένας, ο ιππότης, ο οποίος θα σε βάλει και πάλι στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, μπορεί να μην είναι η πρώτη σου φορά, αλλά επειδή έτσι το νιώθεις, έπειτα από τόσο καιρό, σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό σου, με κεντρικό πάντα άξονα την μεγάλη μέρα. Παρακάτω λοιπόν, με διάθεση εμφανώς χιουμοριστική, σου έχουμε όλα αυτά που θα σε προβληματίσουν, εσένα και πολλές άλλες πίστεψέ μας.

1. Λες να έχω γίνει ξανά παρθένα; Σίγουρα αίμα δε θα υπάρξει, αλλά σου εγγυόμαστε ότι θα πονέσεις αρκετά! Είπαμε, λέμε αλήθειες! Μην αγχώνεσαι όμως. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα προκαταρκτικά.

2. Παναγία μου, θα αρχίσω να ουρλιάζω με το που με ακουμπήσει! Εντάξει πολύ πιθανό να γίνει και αυτό, διότι έχεις στερηθεί αρκετά το αντρικό άγγιγμα-και κάτι άλλο βέβαια-οπότε είναι λογικό να οι αισθήσεις σου να έχουν οξυνθεί. Δε βαριέσαι; Το πολύ πολύ να τον τρομάξεις λιγάκι.

3. Θεέ μου το σεξ είναι υπέροχο: Και κάπου εδώ αρχίζεις και σκέφτεσαι πώς στο καλό ζούσες τόσο καιρό χωρίς αυτό το... δώρο της φύσης στον άνθρωπο! Και είναι ακριβώς αυτό το σημείο που ακούς τα πουλάκια να κελαηδούν και ίσως και κάποια πυροτεχνήματα! Ναι, όλη η πλάση γιορτάζει μαζί σου!

4. Εντάξει την επόμενη φορά όμως περισσότερα προκαταρκτικά: Η αλήθεια είναι ότι ο χριστιανός δεν ήξερε για την αποχή σου, ελπίζουμε να μην είχες αναφέρει εσύ κάτι, οπότε έκανε αυτά που θα έκανε με οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Λογικό.

Koρίτσια αφιερωμένο: Τα μεγαλύτερα ψέματα που λένε οι άντρες πριν το σεξ

5. Άραγε να είναι εντάξει η αποτρίχωσή μου; Καλέ τι σκας γι' αυτό; Σχεδιάζεις το γεγονός ένα μήνα τώρα, υπάρχει περίπτωση να σου έχει ξεφύγει κάτι; Χαλάρωσε και απόλαυσέ το. Και στην περίπτωση που σου έχει ξεφύγει, ε δε χάλασε κι ο κόσμος. Ούτε που θα το καταλάβει εκείνος.

7 αναπάντεχα σημεία που μπορείς να τον αγγίξεις και να τον... ξετρελάνεις

DPG Network