10 αλήθειες για τον οργασμό, που θα σου αλλάξουν τη ζωή

10 αλήθειες για τον οργασμό, που θα σου αλλάξουν τη ζωή

Νόμιζες ότι τα ήξερες όλα;

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: Σεξ άνευ οργασμού δεν είναι σεξ. Και ξέρουμε ότι αυτό σας πήρε κάποια χρόνια να το καταλάβετε, από τη στιγμή βέβαια που το βάλατε καλά μέσα στο μυαλό σας, δεν κάνετε εκπτώσεις και αν μας ρωτάτε πράττετε ορθώς! Διότι φίλη μου, όταν ένας άντρας δεν είναι ικανός να σου προσφέρει οργασμό, ή μάλλον για να μην είμαστε και άδικες, είστε τόσο αταίριαστοι που πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να το ξαναπροσπαθήσετε-συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες don't worry-τότε θα πρέπει να επικρατεί η λογική και απλά να φεύγεις με ελαφρά πηδηματάκια. Και μιας και αναφέραμε τον οργασμό, την παγκόσμια αυτή έννοια, που καταλύει τα πάντα, πόσο καλά νομίζεις ότι τον... ξέρεις; Μήπως τελικά δεν ξέρεις τι σου γίνεται και το παίζεις και Samantha στο Sex & The City; Παρακάτω, μπορείς να δοκιμάσεις τις γνώσεις σου-διότι άνθρωπος αγράμματος ξύλο απελέκητο- με κάποια βασικά facts. Έχουμε και λέμε...

1. Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών, έχουν κλειτοριδικούς οργασμούς! Αν ανήκεις στην άλλη κατηγορία, μόλις έμαθες ότι είσαι αρκετά ξεχωριστή και σπάνια. Βέβαια αυτό, κάνει και την κορύφωσή σου κομματάκι πιο δύσκολη, αλλά και τι να κάνεις; Όλα για τον άνθρωπο είναι!

2. O oργασμός μπορεί να σε απαλλάξει από τις κράμπες τις περιόδου! Υποθέτουμε ότι αντιλαμβάνεσαι με ποια προυπόθεση. Πέστε να μας φάτε, αλλά δεν το λέμε εμείς. Οι έρευνες.

3. Το 47% των γυναικών, έχουν τον πρώτο τους οργασμό γύρω στα 18 τους, χωρίς την παρουσία... παρτενέρ! Ένα μεγάλο μπράβο στο σημαντικό αυτό ποσοστό γιατί δε φοβάται την... εξερεύνηση!

4. Ο οργασμός θεραπεύει τις ημικρανίες, αλλά και τους κλασικούς πονοκεφάλους. Οπότε σε περίπτωση που ο καλός σου μας διαβάζει και την επόμενη φορά βαριέσαι να του... δοθείς ψυχή και σώμα (κυρίως) βρες άλλη δικαιολογία για να σε αφήσει ήσυχη και όχι την κλασική.

5. To ξέρεις ότι έχουν καταγραφεί συμβάντα λιποθυμιών κατά τη διάρκεια του οργασμού έτσι; Κορίτσι μου τι να σου πούμε, αν θέλεις να το αποφύγεις, καλό θα ήταν να μην πλαγιάσεις με καμιά sex machine, γιατί δε σε βλέπουμε καλά!

6. Η μέση διάρκεια ενός γυναικείου οργασμού, είναι 6 με 10 δευτερόλεπτα. Τα λες και λίγα!

7. Αυτό θα το πούμε με επιφύλαξη: Σύμφωνα με έρευνες, υπάρχουν γυναίκες που φτάνουν μέχρι και... 100 οργασμούς την ώρα-κάτι σαν τα κυβικά αυτοκινήτου ένα πράγμα-. Ειλικρινά, δε θέλουμε να φανταστούμε πόσο κουρέλια θα νιώθουν μετά.

8. Tη 14η μέρα του κύκλου σου, φρόντισε να κάνεις σεξ οπωσδήποτε. Σύμφωνα με ειδικούς, η κλειτορίδα σου είναι μέχρι και 20% μεγαλύτερη και φυσικά πιο ευερέθιστη!!!

9. Εχμμμ και σε περίπτωση που είσαι single να σε ενημερώσουμε ότι εκτός από όλα τα γνωστά, οργασμό μπορούν να σου προκαλέσουν ακόμα και... συγκεκριμένες ασκήσεις στο γυμναστήριο. Τώρα αν έχει κόσμο, υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να γίνεις ρεζίλι!

Aυτοί είναι οι 4 πραγματικοί λόγοι για τους οποίους ένας άντρας λέει ψέματα

10. Kαι κάτι για το τέλος: 60% των γυναικών υποστηρίζουν ότι έχουν προσποιηθεί οργασμό και... 59% των αντρών ισχυρίζονται ότι μπορούν να το... καταλάβουν. Το πρώτο το πιστεύουμε, το δεύτερο ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!

Αποκάλυψη τώρα: Καταρρίπτουμε τους μεγαλύτερους μύθος γύρω από το κέρατο

Koρίτσια ενωθείτε: Αυτά είναι τα πιο εκνευριστικά πράγματα που κάνουν οι άντρες στο σεξ