Μήπως κάτι δεν πάει καλά στο γάμο σας;

Μήπως κάτι δεν πάει καλά στο γάμο σας;

Καταστάσεις-κλειδιά, που αν συμβαίνουν συχνά και κυρίως ταυτόχρονα, οδηγούν σε «διακοπή συμβολαίου».

1.Συχνοί πυκνοί καβγάδες. Η συχνότητα και όχι η ποιότητα είναι το θέμα μας στην συγκεκριμένη περίπτωση, αφού όσο πιο συχνά τσακώνεστε, τόσο πιο πιθανό είναι να μην κατορθώσετε ποτέ να σταματήσετε.
2.Αγνοείτε ο ένας τον άλλο. Όταν την ώρα που μιλάτε μεταξύ σας, κάποιος από τους δύο κοιτάζει με ενδιαφέρον το περιβάλλον του και όχι το συνομιλητή του, ο οποίος για τον ίδιο θα μπορούσε και να μην υπάρχει στο χώρο, τότε έχετε σοβαρότατο πρόβλημα επικοινωνίας.
3.Δεν είστε δίκαιοι. Όταν μπορείτε να αδικήσετε ο ένας τον άλλο, προκειμένου να βγείτε από πάνω σε ένα τσακωμό, δεν διστάζετε να το κάνετε. Αυτό σημαίνει πως για εσάς πλέον έχει σημασία η νίκη και όχι η ήρεμη συνύπαρξη.
4.Σας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με μικροσκοπικές λεπτομέρειες. Μάλιστα, όσο πιο ασήμαντες, τόσο πιο μεγάλος ο τσακωμός. Σας φαίνεται φυσιολογικό; Δε νομίζω...
5.Δεν σπάτε πλάκα παρέα. Δεν διασκεδάζετε, δεν γελάτε, δεν χαίρεστε πια μαζί. Αντίθετα, μπορείτε με μεγάλη ευκολία να νευριάσετε, να χάσετε το κέφι σας, να τσακωθείτε και να μουτρώσετε παρέα. Χμμμ...

Μείνετε συντονισμένες για τις επόμενες τέσσερις.