Ρεζίλι alert: Τα πιο συχνά ατυχήματα στο σεξ που όλοι έχουμε πάθει έστω μία φορά

Ρεζίλι alert: Τα πιο συχνά ατυχήματα στο σεξ που όλοι έχουμε πάθει έστω μία φορά

Σταμάτα να κοκκινίζεις και αντιμετώπισε την αλήθεια

Το σεξ ως γνωστόν, είναι αστείο και απρόβλεπτο. Εκτός φυσικά από ερεθιστικό και όλα τα υπόλοιπα που το κατατάσσουν το νούμερο 1 θέμα σε συζητήσεις-πήγε να το ρίξει λίγο η οικονομική κρίση αλλά πήρε και πάλι κεφάλι-, η αρχαιοτέρα των πράξεων μπορεί πολλές φορές να προκαλέσει τεράστια ντροπή και φυσικά ατυχήματα. Και προφανώς, επειδή εμείς οι γυναίκες έχουμε τη φήμη της λεπτεπίλεπτης και κοκέτας, όταν έρχεται η στιγμή να αντιμετωπίσουμε την αναποδιά, είτε θα πανικοβληθούμε, είτε θα βάλουμε τα κλάματα, είτε θα μαζέψουμε βιαστικά τα ρούχα μας σαν βιασμένες, και θα αρχίσουμε να τρέχουμε σαν... αλαφιασμένα ζαρκάδια (υπέροχη εικόνα έτσι;) προς άγνωστη κατεύθυνση αλλά σίγουρα μακριά από το τέρας που μας προκάλεσε όλα αυτά τα δεινά. Λοιπόν φίλη μου, επειδή εμείς είμαστε στο πλευρό σου, και επειδή αντιλαμβανόμαστε τον πόνο της κάθε ανώνυμης γυναίκας εκεί έξω, λέμε σήμερα να καταπιαστούμε με ένα θέμα γροθιά στο κατεστημένο, που καίει, προβληματίζει και σε αναγκάζει να πέσεις σε βαθιά περισυλλογή αλλά και να στραφείς στον ίδιο σου τον εαυτό κάνοντας το δικό σου εσωτερικό διάλογο. Αυτά είναι λοιπόν τα πιο ντροπιαστικά ατυχήματα που μπορούν να σου συμβούν κατά τη διάρκεια του σεξ. Πάρε βαθιά ανάσα, γιατί θα τη χρειαστείς.

1. Mικροτραυματισμοί: Ξεκινάμε με τα πιο soft και απλά-φαντάσου τι ακολουθεί-που δεν είναι άλλα από τους κλασικούς μικροτραυματισμούς. Μα ένα κεφάλι που χτυπάει με δύναμη στον τοίχο-ξέρεις την ώρα που εκείνος δίνει ψυχή και σώμα-μα μία τούμπα την ώρα που πας εντυπωσιακά να χιμήξεις σαν λεοπάρδαλη, και δυστυχώς βρίσκεσαι σαν αστερίας κάτω από το κρεβάτι, μα ένα μαλλί πιασμένο σε μία γωνία, αν φοράς τρέσα την πάτησες-ειδικά το βλέμμα του άντρα όταν βλέπει ένα μαλλί να αιωρείται ακόμα κι αν ξέρει ότι είναι ψεύτικο δε συγκρίνεται με τίποτα-είναι αρκετά για να σου χαρίσουν μελανιές, κανά ραγισμένο πλευρό, και σίγουρα ένα καρούμπαλο. Αλλά συγνώμη, υπάρχουν και χειρότερα!

2. Ο τόπος του εγκλήματος: Και συνεχίζουμε με κάτι πιο βαρύ και σίγουρα όχι τόσο εύκολα διαχειρίσιμο. Έχεις ακόμα τρεις μέρες για την αναθεματισμένη σου περίοδο, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα μπορείς να κάνεις σεξ και να το ευχαριστηθείς. Αλλά να, που λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο και οι πρώτες κηλίδες αίματος κάνουν την εμφάνισή τους δειλά δειλά. Το τραγικό βέβαια είναι να υπάρχει το γνωστό σκότος το οποίο εσύ έχεις επιβάλλει, και πάνω στην ένταση της στιγμής κανένας από τους δύο να μην αντιλαμβάνεται ότι έχετε... παρέα! Καταλαβαίνεις φυσικά, ότι με τον ερχομό του ηλεκτρισμού, αποκαλύπτεται και το μακελειό που μόλις έχει λάβει χώρα, με άγνωστο αριθμό θυμάτων. Μην ταράζεσαι και μην πανικοβάλλεσαι. Άλλαξε σεντόνια, κάντε και ένα μπανάκι και όλα καλά. Αν συνεχίσει να είναι σοκαρισμένος... θα του περάσει. Ανθρώπινο είναι στο κάτω κάτω. Δεν τον είπες και καμπούρη.

3. Ο κακός στόχος: Εντάξει αυτό μπορεί να σου φανεί πάρα πολύ αστείο, αλλά καλώς ή κακώς έχει συμβεί άπειρες φορές, και μάλιστα με οδυνηρά αποτελέσματα. Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει, αναφερόμαστε στη στιγμή της κορύφωσης και την εκτόξευση των «προιόντων» του προς πάσα κατεύθυνση. Και το κακό είναι, ότι όντως το πάσα κατεύθυνση ισχύει, με αποτέλεσμα να λαβώνονται και τα... ματάκια σου τα ευαίσθητα και μπιρμπιλωτά. Ένα πρήξιμο και ένα κοκκίνισμα τα έχεις σίγουρα, απλά καλό θα ήταν να βάλεις μπόλικο νερό για να ανακουφιστείς. Και προς θεού, μην αρχίσεις να τον κράζεις. Δε φταίει αυτός ο κακομοίρης. Απλά καλό θα ήταν να του κάνεις μία συζήτηση περί... στόχων. Αν δηλαδή δεν μπορεί να τιθασεύσει τα σωματικά του υγρά, πώς θα... τιθασεύσει τα θέλω του; Ε;

4. Οι ήχοι της ντροπής: Σίγουρα και μόνο που το σκέφτεσαι νιώθεις την ψυχούλα σου να πονάει. Σίγουρα αυτή τη στιγμή διαβάζεις με μισόκλειστα μάτια και κάνεις σκέψεις τις οποίες θα ήθελες να μην έκανες ποτέ, γιατί όλο αυτό κάτι σου θυμίζει και ντρέπεσαι πολύ. Λοιπόν για να τελειώνει μια και καλή αυτό το θέμα: Αέρια και ήχοι θα ακούγονται πάντα κατά τη διάρκεια του σεξ, και πάρτο χαμπάρι. Το θέμα κορίτσι μου, έχει να κάνει με τους νόμους της φύσης. Όταν κάτι μπαίνει σε κάτι άλλο, τότε ο υπάρχων αέρας θα βγει! Ε αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς τα αναμενόμενα ηχητικά εφέ. Επίσης, πιο σπάνια περίπτωση, αλλά συμβαίνει, είναι τα αέρια να προέρχονται από εκεί που συνήθως βγαίνουν-πόσο πιο κομψά να το πούμε anyway-κάτι που είναι εξίσου ντροπιαστικό αλλά και αδιάφορο επίσης! To μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να χαμογελάσεις και απλά να ζητήσεις συγνώμη-και καλά-. Πάμε στοίχημα ότι δεν τον νοιάζει καθόλου; Άδικα βασανίζεσαι.

8 χαρακτηριστικά, που θα σε κάνουν την απόλυτη θεά του σεξ

5. Το sex toy το σκαλωμένο: Εντάξει είπαμε, είσαι σέξι και παιχνιδιάρα. Αυτό το ξέρουμε. Το θέμα βέβαια στην προκειμένη είναι να προσέχεις λίγο παραπάνω με τα sex toys σου, γιατί δυστυχώς υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο του... σκαλώματος-στο σημείο αυτό να τονίσουμε τη σημασία του λιπαντικού-. Εντάξει πραγματικά, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο, από το να κολλήσει μέσα σου, εσύ να πανικοβληθείς, να κάνεις συσπάσεις και τελικά να... μη βγαίνει με κανένα τρόπο. Α και να σε προειδοποιήσουμε: Υπάρχει πολύ σημαντική πιθανότητα να καταλήξεις στο νοσοκομείο. Εκεί όντως είναι ντροπή. Αλλά την επόμενη μέρα, εσύ θα είσαι απλά ένα αστείο περιστατικό και ίσως μία αστεία ιστορία στους διαδρόμους. Ξεπέρασέ το.

Κεφάλαιο κέρατο: 5 λόγοι για τους οποίους μία γυναίκα το συγχωρεί