10 πράγματα που ξενερώνουν τους άντρες κατά τη διάρκεια του σεξ

10 πράγματα που ξενερώνουν τους άντρες κατά τη διάρκεια του σεξ

Τα κάνεις και μην το αρνείσαι!

Έχουμε συνηθίσει να λέμε, ότι οι άντρες είναι λιγότερο επιλεκτικοί όσον αφορά στο σεξ, και εννοούμε φυσικά την πράξη αυτή καθεαυτή, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι για τον άντρα το «σεξ να' ναι και ό, τι να' ναι», είναι το απόλυτο μότο που καθοδηγεί τις σεξουαλικές και όχι μόνο σχέσεις του από τα πρώτα χρόνια των εμπειριών του! Και μπορεί όντως τα αγαπητά μας αγόρια να μπορούν να ερεθιστούν ανά πάσα ώρα και στιγμή με την πιο άκυρη σκέψη και εικόνα, αλλά αν νομίζεις ότι δεν υπάρχουν πράγματα σε ό, τι έχει να κάνει με το σεξ, που δεν τους ξενερώνουν, είσαι βαθιά γελασμένη. Διότι ακόμα κι αν υπάρχει ένα σενάριο, που περιλαμβάνει γυμνή γυναίκα, κάποιες συγκεκριμένες συμπεριφορές είναι ικανές να τον προσγειώσουν απότομα και να τον ξενερώσουν όσο δεν πάει. Εμείς λοιπόν ρωτήσαμε φίλους και γνωστούς και σας έχουμε τις απαντήσεις τους, έτσι για να ξέρεις κι εσύ πού βαδίζεις.

1. Απειρία: H αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο μπορεί να ακουστεί κάπως άσχημο και σκληρό, αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν μία γυναίκα δεν ξέρει να κάνει σεξ, δεν είναι και το καλύτερό τους. Και δεν εννοούμε στη περίπτωση που είναι τρελός και παλαβός για σένα επειδή σε γνωρίζει αρκετά καλά, αλλά στην περίπτωση που η γνωριμία σας είναι πρόσφατη και απλά υπάρχει ερωτική έλξη. Στην προκειμένη, αν όντως υπάρχει απειρία, καταλογίζεται στα αρνητικά.

2. Tα ίδια και τα ίδια: Ε συγνώμη βρε κοπελιά αλλά αν το μόνο που κάνεις, είναι να κάθεσαι κάτω με τα πόδια ανοιχτά, και πού και πού να βγάζεις και κανένα «Αχ», δουλίτσα δε γίνεται. Kαι το ακόμα χειρότερο; Όταν πάει να σε ξεβολέψει από το κλασικό, βαρετό ιεαραποστολικό, όχι μόνο δυσανασχετείς αλλά μέχρι να κουνηθείς ξημερώνει, εκείνος νυστάζει και τελικά καταλήγετε να το κάνετε μέσα στην απόλυτη βαρεμάρα και απλά να πέφτετε για ύπνο, κάτι δεν πάει καλά.

3. Το outfit του τρόμου: Kαι αφού έχετε τελειώσει ό, τι κάνετε, αντί να κάτσεις γυμνή, ή με τα εσώρουχα ή έστω με ένα κολάν και ένα φανελάκι, πας και βάζεις τη φαρδιά την πιτζάμα με τους λαγούς. Και σε ρωτάμε εμείς τώρα: Θεωρείς ότι αισθάνεται ωραία βλέποντάς σε στην κατάσταση αυτή; Δηλαδή όσο κι αν κρυώνεις, αρνούμαστε να πιστέψουμε ότι επιλέγεις αυτό το κομμάτι για να κοιμηθείς μαζί του. Και αυτά δεν τα λέμε εμείς αλλά εκείνοι.

4. Πες κάτι καλέ: Ναι η αλήθεια είναι ότι στα μουγκά σεξ δε βγαίνει. Διότι αγαπητή μου, πού να καταλάβει ο άλλος ο έρμος αν εσένα σου αρέσει ή όχι; Πες κάτι, κάνε ένα σχόλιο, πέτα καμιά ατάκα παναθεμά σε. Tι κάθεσαι σαν αστερίας που λιάζεται και κοιτάς το κενό; Από την άλλη βέβαια, μπορεί να σιχαίνονται τις τεμπέλες αλλά τα ίδια ακριβώς συναιθήματα έχουν και για τις υπέρ το δέον ενθουσιώδεις. Ξέρεις τώρα, ουρλιαχτά, πάνω κάτω, σφαλιάρες, κλωτσιές. Για όνομα του Θεού κορίτσι μου. Calm down.

5. Kαι να μην το ξεχάσουμε: Όταν πλησιάσεις στους... όρχεις του, καλό θα ήταν να κάνεις κάποιες ερωτησούλες πριν κάνεις το οτιδήποτε διότι το συγκεκριμένο σημείο είναι ευαίσθητο και θα πρέπει να του φέρεσαι με ευγένεια και αγάπη. Ειδικά αυτά τα... ρουφήγματα που κάνεις καμιά φορά, πονάνε την ψυχούλα του να ξέρεις.

6. Mην τρέχεις: Του κάνεις ένα ωραιότατο στοματικό και... μοιραία κάποια στιγμή ο χριστιανός θα τελειώσει. Για ποιο λόγο γλυκιά μου εσύ τρέχεις λες και σε κυνηγάνε στην τουαλέτα; Δηλαδή τόσο ξεκάθαρα πια θέλεις να του δείξεις ότι τον σιχαίνεσαι; Όχι πες μας, εσύ πώς θα αισθανόσουν αν γινόταν κάτι τέτοιο; Ωραία;

7. Σε παρακαλούμε μην το πάρεις προσωπικά: Η αλήθεια είναι ότι ο αντρικός οργασμός είναι πιο εύκολος από το γυναικείο αλλά σε περίπτωση που εκείνος δεν καταφέρει να τελειώσει, μην το πάρεις προσωπικά for God's sake. Δε φταις εσύ, δεν έκανες κάτι κακό και τον κάνεις να αισθάνεται άσχημα. Οπότε σταμάτήσε το τώρα.

8. Μα τόσο πολύ βαριέσαι; Και εκεί που ο δόλιος προσπαθεί να σε ευχαριστήσει και να σε κάνει να δεις αστράκια, εσύ... κοιμάσαι!!! Το καταλαβαίνεις; ΚΟΙΜΑΣΑΙ!!! Ναι αυτό δεν του αρέσει καθόλου, και μην παραξενευτείς αν δεν ξαναμάθεις νέα του. Που δεν θα μάθεις. Επίσης, καλό θα ήταν όταν κάνετε σεξ, να μην κοιτάζεις τι παίζει η τηλεόραση πάνω από τον ώμο του. Το καταλαβαίνει ξέρεις.

9. Και το προφανές: Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στο 2016, το οποίο και διανύουμε, υπάρχουν ελάχιστες γυναίκες οι οποίες δεν φροντίζουν την υγιεινή του σώματός τους. Σε περίπτωση ωστόσο, που... είσαι μία από τις εξαιρέσεις, καλό θα ήταν να ξεκινήσεις να κάνεις καμιά αποτρίχωση και κανένα μπανάκι πριν τον δεις, γιατί μάλλον θα μείνεις μόνη σου στο τέλος, και δε θα είναι θέμα timing ο λόγος.

Δεν παραλογιζόμαστε μόνο εμείς: 6 φορές που οι άντρες αγγίζουν την απόλυτη τρέλα

10. Κάτι για το τέλος: Ειλικρινά, τα αγόρια κάνουν απεγνωσμένη έκκληση: Όταν τον βλέπεις ότι είναι λίγο πριν την μεγάλη έκρηξη, μη σταματάς ό, τι κάνεις-αυτό φυσικά ισχύει και στην αντίθετη περίπτωση-. Τον μισείς ή θέλεις να τον πονέσεις; Aυτό που κάνεις είναι βάρβαρο, δεν το καταλαβαίνεις;

Βαρέθηκες να είσαι single;5 βασικές συμβουλές από γυναίκες που βρίσκονται μονίμως σε σχέση