8 απροσδόκητα πράγματα που οι άντρες σιχαίνονται στη γυναικεία εμφάνιση

8 απροσδόκητα πράγματα που οι άντρες σιχαίνονται στη γυναικεία εμφάνιση

Ίσως σε στενοχωρήσουμε, αλλά η αλήθεια πονάει

Ως γνωστόν το γούστο είναι υποκειμενικό και καλώς ή κακώς κανόνες σε αυτά δεν υπάρχουν. Παρόλα αυτά φίλη μου, θα πρέπει να σε ενημερώσουμε, ότι σε ό, τι έχει να κάνει με τους άντρες, ότι υπάρχουν κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα πάνω μας, τα οποία είναι ικανά να τους ξενερώσουν και μάλιστα πολύ. Θα μας πεις τώρα, ότι δεν είναι δυνατόν να είμαστε όλες ίδιες και να κυκλοφορούμε σαν πορνοστάρς προκειμένου να τους αρέσουμε, αλλά πίστεψέ μας, μία γυναίκα τέτοιας... εμφάνισης δεν είναι σίγουρα αυτό που θέλει ένας άντρας, τουλάχιστον όχι για να βγει για ποτό! Εμείς λοιπόν φίλη μου, ρωτήσαμε και μάθαμε ποια είναι αυτά-τα αναπάντεχα αν θέλεις-στοιχεία της γυναικείας εμφάνισης, τα οποία οι άντρες όχι μόνο σιχαίνονται αλλά δεν μπορούν να δεχτούν κιόλας.

1. Τα ψεύτικα μαλλιά: Όπως τα λένε φυσικά οι ίδιοι, γιατί αγνοούν ότι λέγονται extensions. Koίταξε να δεις φίλη μου, αντιλαμβανόμαστε ότι επιθυμείς τα μαλλιά της Penelope Cruz τα οποία είναι πλούσια, υπέροχα και τα οποία ακόμα και αχτένιστα να τα αφήσεις, θα φαίνεσαι σαν star του Hollywood. Αλλά, η αίσθηση της κόλλας στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου, όταν εκείνος πάει να σε χαιδέψει είναι το λιγότερο ανατριχιαστική, και σίγουρα μπορεί να ζήσει και χωρίς αυτή. Και τελοσπάντων, βάλε μια τρέσα αν θέλεις να κάνεις μία μεγαλειώδη εμφάνιση. Είναι ανάγκη να τα έχεις κάθε μέρα όλη μέρα;

2. Τα «φορτωμένα» νύχια: Πριν πέσεις να μας φας εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε: Είσαι γυναίκα και αντιλαμβανόμαστε ότι θέλεις να έχεις περιποιημένα άκρα και κυρίως... in fashion! ΑΛΛΑ... Tο να πηγαίνεις για μανικιούρ, και να βάζεις πάνω στα νύχια σου την Άρτα και τα Γιάννενα, είναι υπερβολικό, κακόγουστο και δεν υπάρχει άντρας που θα το βρει χαριτωμένο. Αλήθεια σου λέμε, προτιμούν να τα έχεις άβαφα, παρά να φοβούνται ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή θα τους βγάλεις κανά μάτι με τα άκρως επικίνδυνα στολίδια σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις ένα μέτρο. Όσο μπορείς anyway.

12992257 10209252142644335 418216289 n 2f613

3. Η υπερβολική ποσότητα αρώματος: Ναι σε νιώθουμε. Είναι πολύ δύσκολο ακόμα και στο περίπτερο να πας, αν δεν έχεις κάνει τουλάχιστον 2 ψεκασμούς. Αυτός είναι και ο μεγάλος σου πόνος, γιατί τελειώνεις τα αρώματά σου μέσα σε λίγες μέρες. Αλλά... Σε περίπτωση που θέλεις να βγεις ραντεβού προσπάθησε να μην αδειάσεις όλο το μπουκαλάκι πάνω σου, εκτός πια αν είναι κι αυτός της ίδιας ιδιοσυγκρασίας. Γενικότερα οι άντρες έχουν ένα θέμα με τη φυσική μυρωδιά του σώματος, άντε και με κανένα γαλάκτωμα. Μην του τη στερείς απολύτως.

4. Τα τεράστια γυαλιά ηλίου: Αχ κορίτσι μου, όλες έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι φορώντας τα θα είμαστε σαν την Jackie O αλλά αυτό για τους άντρες είναι παντελώς αδιάφορο. Και ξέρεις γιατί; Γιατί μπορεί εμείς να θεωρούμε την θρυλική Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, την επιτομή της κομψότητας, για τους άντρες όμως ήταν πάντα μία ασθενική, μελαχρινή, υστέρω με... μεγάλα γυαλιά. Οπότε όσο κι αν εσύ θέλεις να θυμίζεις fashion icon, εκείνος απλά θα βλέπει μία γυναίκα χωρίς κεφάλι αλλά με πολύ μοδάτα γυαλιά, κάτι το οποίο του είναι παντελώς αδιάφορο.

5feb6d7440a92d71d2c71615b4feb08c b4bf8

5. Η απελπισία: Ας είμαστε ειλικρινείς: Σε ποιον αρέσει η απελπισία τελοσπάντων; Σε κανέναν; Όταν εσύ λοιπόν, είσαι κολλημένη πάνω του, και του δείχνεις ξεκάθαρα ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτόν, περιμένεις ως διά μαγείας να γουστάρει και να τον ιντριγκάρει η συμπεριφορά σου; Παίξτο λίγο ανεξάρτητη και δυναμική. Δώστου λίγο χώρο να αναπνεύσει. Κάνε υπομονή. Μόνο έτσι θα κερδίσεις αυτό που θέλεις. Με κινήσεις απελπισίας δεν κέρδισε καμιά. Να το ξέρεις αυτό.

6. Το βαρύ make up: Και αυτό έχει να κάνει γενικότερα με το μακιγιάζ. Δεν υπάρχει άντρας που θα εκτιμήσει την τεράστια γραμμή eye liner που θα κάνεις-τύπου Amy Winehouse ξέρεις-ή το μωβ κραγιόν που θα φορέσεις για να βγεις για καφέ, ή την ψεύτικη βλεφαρίδα στο σινεμά. Θέλεις να γίνεις υπερπαραγωγή; Γίνε, αλλά στα σωστά μέρη. Μην είσαι η άκυρη παρουσία της βραδιάς. Εκτός του ότι θα γίνεις ρεζίλι, θα τον κάνεις και εκείνον να αισθανθεί περίεργα.

7. Το να είσαι ίδια με όλες τις άλλες: Είναι μερικοί άνθρωποι, που όντως δεν μοιάζουν με κανέναν, είτε λόγω φυσικών χαρακτηριστικών, είτε λόγω στοιχείων της προσωπικότητας. Αν εσύ λοιπόν είσαι κάπως πιο χαμηλών τόνων, με όχι ιδιαίτερες εκρήξεις και γενικά ένα πλασματάκι ήρεμο, για ποιο λόγο θα πρέπει να ντύνεσαι όπως ντύνονται όλες οι άλλες και να κάνεις αυτά που κάνουν όλες οι άλλες; Δε σου λέμε προφανώς να είσαι εκτός τόπου και χρόνου και να εμφανίζεσαι σαν το Στάθη Ψάλτη σε βιντεοταινία των ‘80s αλλά όχι όλα μαζί βρε κορίτσι μου. Το παν είναι να είσαι ξεχωριστή και μοναδική. Είσαι;

Tα 4 κρυφά σου όπλα για να γίνεις το καλύτερο σεξ της ζωής του

8. Προσοχή στα άκρα: Ξέρουμε ότι αυτά είναι λεπτομέρειες, αλλά αυτές τις λεπτομέρειες αγάπησε σε σένα που λέει και το άσμα. Σε παρακαλούμε, φρόντισε να έχεις μαλακά χέρια και πατούσες, και όχι μόνο για εκείνον αλλά κυρίως για σένα. Το ίδιο είναι να χαιδεύει ένα τραχύ χέρι το ίδιο ένα απαλό; Όσο για την πατούσα... ε μπορεί να είναι φετιχιστής. Πού ξέρεις;

4 πράγματα που ένας άντρας «πεθαίνει» να σου πει αλλά... φοβάται

Eίσαι μόνη σου; Αυτοί είναι οι 5 βασικότεροι λόγοι