5 απλές κινήσεις για να τον ερεθίσεις... χωρίς καν να του μιλήσεις

5 απλές κινήσεις για να τον ερεθίσεις... χωρίς καν να του μιλήσεις

Read my... body language

Το έχουμε πει πολλές φορές αλλά λέμε να το πούμε ακόμα μία: Οι άντρες είναι οπτικά όντα, κάτι που σημαίνει ότι σε αντίθεση με εμάς, λειτουργούν πολύ περισσότερο με τα μάτια και την όραση, παρά με το μυαλό-κάποιες θα έλεγαν ότι ίσως δεν έχουν αλλά το θεωρούμε υπερβολή, όπως και το ότι όλοι οι άντρες είναι γουρούνια-. Και τι συμβαίνει λοιπόν όταν μία πονηρή γυναίκα αποφασίζει να ξελογιάσει ένα ανυποψίαστο αρσενικό, με κάποιες κινήσεις ματ, οι οποίες δεν περιέχουν καν λόγια; ΧΑΜΟΥΛΗΣ. Διότι φίλη μου, ως γνωστόν οι πράξεις μετράνε περισσότερο από τις λέξεις, και επίσης, όσο κι αν κάποιος προσπαθεί να καλύψει τα συναισθήματα και τις ορμές του με αυτά που λέει, η γλώσσα του σώματος πάντοτε τον προδίδει. Ήρθε η ώρα λοιπόν, μιας και ίσως να είσαι κάπως ντροπαλή και να μη θέλεις να του πεις κατάμουτρα ότι τον γουστάρεις-δεν βρίσκουμε βέβαια και κάποιο κακό σε αυτό-να βάλεις μπρος τα μεγάλα μέσα και κυρίως τη γνωστή... body language. Ναι καλή μου, μπορείς να τον ερεθίσεις και να του δώσεις το μήνυμα, χωρίς καν να ανοίξεις το στοματάκι σου, με κάποιες πολύ συγκεκριμένες κινήσεις, οι οποίες εκτός του ότι είναι δοκιμασμένες, είναι και... αποδοτικές! Κράτα σημειώσεις και δε θα χάσεις.

1. Το πείραγμα των μαλλιών: Και δεν εννοούμε να αρχίσεις να τα κάνεις σκουληκάκια σαν κανένα σαχλοκούδουνο, μασώντας τσίχλα και μάλιστα με το στόμα ανοιχτό! Η φάση απαιτεί απλές και διακριτικές κινήσεις οι οποίες αποπνέουν σεξουαλισμό και κυρίως θηλυκότητα. Όπως για παράδειγμα μιλάτε, και τον κοιτάς στα μάτια-ή μπορεί και να μη μιλάτε κιόλας-πάρε την τούφα από τα μαλλάκια σου και πέρασέ τη διακριτικά πίσω από το αυτί σου. ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ έτσι; Τώρα αν τα αυτιά σου δεν είναι και το δυνατό σου σημείο τι να σου πούμε; Πήγαινε κατευθείαν στο νούμερο 2!

2. Γείρε λίγο: Ε και αφού έχεις θέσει σε εφαρμογή το νούμερο 1, ήρθε η ώρα να προχωρήσεις στην επόμενη κίνηση. Γείρε κορίτσι μου και δε θα χάσεις. Και δεν εννοούμε σαν τον Πύργο της Πίζας, προς Θεού δεν είπαμε να σακατευτείς, αλλά ήρθε η ώρα να αναδείξεις τον υπέροχο λαιμό σου. Η κίνηση αυτή φανερώνει ότι είσαι πρόθυμη να του.. παραδοθείς και όχι μόνο σωματικά. Extra tip: Φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε έντονο χρώμα, ή κάτι στο λαιμό προκειμένου να του τραβήξει την προσοχή. Δεν ξέρουμε ακριβώς γιατί, αλλά κάντο εσύ και μην ρωτάς πολλά.

3. Ήρθε η ώρα να γίνεις Kylie Jenner: Προσοχή η κίνηση αυτή εμπεριέχει πολλούς κινδύνους όπως το να γίνεις εντελώς γελοία αλλά σε περίπτωση που το κάνεις σωστά ίσως να κερδίσεις πάρα πολλά. Σούφρωσε λίγο τα χειλάκια σου, με μέτρο πάντα, διότι σύμφωνα με τους ειδικούς αυτό μαρτυρά ότι είσαι διαθέσιμη. Θα πρέπει ωστόσο να έχεις το νου σου, αφενός να το κάνεις μόνο όταν κοιτάζεις το αντικείμενο του πόθου σου, και αφετέρου να προσέχεις λίγο με το σούφρωμα γιατί αντί για... ερεθισμό θα του προκαλέσεις το γέλωτα και υποθέτουμε δεν το θέλεις καθόλου αυτό.

4. To βλέμμα της αποπλάνησης: Καλά τώρα θα σε στείλουμε αδιάβαστη να ξέρεις. Πάρε το πιο λάγνο βλέμμα σου, σε παρακαλούμε κάντο μια πρόβα στον καθρέφτη, και όταν εκείνος σε κοιτάξει, πάρτο γρήγορα από πάνω του... και κάνε comeback κάποια δευτερόλεπτα μετά. Το βλέμμα αυτό, θα το μεταφράσει ως: Πωπω δεν με χορταίνει η γλυκούλα και τώρα που την κοίταξα πανικοβλήθηκε! Αχ και να ήξερε, ότι όλα γίνονται βάσει σχεδίου. Όχι ότι χρειάζεται να το μάθει κιόλας. Όρμα! Είσαι σε καλό δρόμο.

Online dating: Η νέα έρευνα που εκθέτει ανεπανόρθωτα τους άντρες

5. Μην είσαι στατική: Δεν πρόκειται να τραβήξεις την προσοχή κανενός αν κάθεσαι όλη την ώρα σε ένα σκαμπό ή ακόμα χειρότερα σε μία καρέκλα. Σήκω βρε κορίτσι μου να κάνεις τη βόλτα σου. Πώς θα σε δει ο άλλος αν είσαι κάπου χωμένη και με δυσκολία σε βλέπει ακόμα και η ίδια σου η παρέα. Ήρθε η ώρα να διασχίσεις αγέρωχα το δωμάτιο. Ευχή και κατάρα σου δίνουμε να προσέχεις πού πατάς, γιατί διαφορετικά ο νόμος του Μέρφι λέει ότι την τούμπα σου θα τη φας. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να έρθει να σε βοηθήσει. Αλλά αν δεν έρθει και μείνεις να σβαρνιέσαι κανά πεντάλεπτο; Εντάξει αυτό είναι πλήγμα για τον εγωισμό σου.

8 απροσδόκητα πράγματα που οι άντρες σιχαίνονται στη γυναικεία εμφάνιση

DPG Network