Θέλεις να κάνεις σχέση; Αυτά είναι τα 5 βασικά βήματα για το τέλειο ραντεβού

Θέλεις να κάνεις σχέση; Αυτά είναι τα 5 βασικά βήματα για το τέλειο ραντεβού

Οι ειδικοί μίλησαν

Είσαι single και ψάχνεις τον έρωτα; Έχεις βαρεθεί να είσαι μόνη σου και θέλεις να ζήσεις κι εσύ όλα αυτά που ζουν οι φίλες σου με τους καλούς τους; Όχι δεν είναι διαφήμιση για site γνωριμιών αλλά ένα θέμα το οποίο θα σου ανοίξει τα μάτια καθότι έρχεται κατευθείαν από τους ειδικούς, για σένα και μόνο. Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό για να καταφέρεις να έχεις ένα πετυχημένο ραντεβού το οποίο τελικά θα σε οδηγήσει και σε... σχέση; Οι μετρ του ζευγαρώματος λοιπόν, σου δίνουν τα tips τους, κι εσύ καλά θα κάνεις να τα ακολουθήσεις.

1. Mη ντύνεσαι σαν Kardashian: Σε κανέναν άντρα δεν αρέσει να συνοδεύεται από μία γυναίκα ντυμένη σα σούργελο. Oπότε προσπάθησε να μην εμφανιστείς σαν να πηγαίνεις στα μπουζούκια και να κρατήσεις τη φάση σου λίγο πιο... low. Γενικά βάλε κάτι με το οποίο νιώθεις σέξι αλλά και άνετη.

2. Μην το θεωρείς ζήτημα ζωής και θανάτου: Γενικά ένα ραντεβού βγαίνεις, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και να θεωρείς ότι σώνει και ντε θα πρέπει να σου αρέσει και τελικά να τον παντρευτείς. Βασικά δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεσαι. Δεν σου είναι απαραίτητη μία σχέση. Απλά θα ομορφύνει ακόμα περισσότερο την καθημερινότητά σου.

3. Βγες με όσους περισσότερους μπορείς: Δε σου είπαμε να απελπιστείς και να βγαίνεις με τον κάθε τυχόντα αλλά μην απορρίπτεις πιθανές προτάσεις ή τουλάχιστον όχι όλες. Και πού ξέρεις; Μπορεί να βρεις τον έρωτα της ζωής σου.

4. Aνανεώσου: Έχεις καταλάβει πόσο καλό στην ψυχολογία σου κάνει το shopping και η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου; Ε λοιπόν, βγες μια βόλτα στα μαγαζιά, κάνε τα ψώνια σου και σίγουρα θα επιστρέψεις άλλος άνθρωπος.

9 tips για να του κάνεις το καλύτερο στοματικό σεξ της ζωής του

5. Χαμογέλα: Αυτό είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο μυστικό. Διότι ένα και μόνο χαμόγελο, μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση και την ψυχολογία. Οπότε, άσε τα μούτρα και δείξε τα δοντάκια σου.

5 σημάδια που φανερώνουν ότι τον θέλεις περισσότερο από όσο σε θέλει εκείνος

DPG Network