8+1 πράγματα τα οποία τρέμει την πρώτη φορά που θα κάνετε σεξ

8+1 πράγματα τα οποία τρέμει την πρώτη φορά που θα κάνετε σεξ

Έχουν και τα αγόρια τα άγχη τους

Bγαίνετε και όσο να πεις υπάρχει έντονη έλξη ανάμεσά σας, κάτι το οποίο θεωρούμε και φυσιολογικό διότι διαφορετικά δε θα βγαίνατε. Παρόλα αυτά, σεξ δεν έχει γίνει ακόμα, και αναρωτιέσαι πότε επιτέλους θα συμβεί το...ανεπανόρθωτο! Και εκεί που πίνετε το ποτό σας, τα αίματα ανάβουν και η διάθεση ανεβαίνει επικίνδυνα με αποτέλεσμα να κρίνεται απαραίτητο η βραδιά να έχει και συνέχεια. Και ως διά μαγείας, το σπίτι του είναι κοντά, κι εσύ του προτείνεις να πάτε εκεί. Και εδώ αρχίζει ο γολγοθάς του φίλη μου. Διότι να ξέρεις, δεν είμαστε μόνο εμείς που έχουμε άγχος για την πρώτη φορά αλλά αντίστοιχα επίπεδα φρικαρίσματος-μη σου πούμε και πιο υψηλά- αγγίζουν και οι άντρες. Με λίγα λόγια, υπάρχουν αμέτρητα πράγματα τα οποία τον αγχώνουν την πρώτη φορά που θα κάνετε σεξ κι εμείς σου αποκαλύπτουμε τα βασικά, έτσι όπως μας τα είπαν οι άντρες φίλοι μας. Έχουμε και λέμε...

1. Το σπίτι-στάνη: Αφού μένει κοντά στο μαγαζί, κι εσύ πρότεινες να πάτε σπίτι του, τι να σου πει εκείνος; Έχω να καθαρίσω τρεις μήνες και καλύτερα να κάνεις αντιτετανικό πριν μπεις; Στην καλύτερη να σου πει να κάτσεις στο καθιστικό για λίγο, όπου θα σου προσφέρει νερό, δεν είχε και τίποτα άλλο ο καημένος, και εκείνος να αρχίσει πανικόβλητος να μαζεύει τα σώβρακα και τις κάλτσες του, από κάθε γωνιά του δωματίου του. Και μη φανταστείς ότι θα τα διπλώσει. Θα τα κάνει ένα κουβάρι και θα τα στριμώξει όπως όπως στην ντουλάπα, με κίνδυνο πάντα να πεταχτούν έξω την ύστατη στιγμή. Αλλά μπρος στο σεξ, όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

2. Και πάμε στα σεντόνια: Σεντόνια ξέχνα το δεν προλαβαίνει να αλλάξει γιατί πολύ απλά δεν έχει ιδέα που βρίσκονται τα καθαρά. Αν είσαι τυχερή, θα έχει μόλις μία εβδομάδα να τα αλλάξει. Αν όμως η τύχη δεν είναι με το μέρος σου, τότε να ξέρεις το δίμηνο δεν το γλιτώνεις. Και ξέρεις ε, αν μιλάμε για τέτοιο χρονικό διάστημα, κατά 99% πάνω στα σεντόνια αυτά θα έχει κάνει και κάποια άλλη θηλυκή ύπαρξη σεξ. Εντάξει σταματάμε γιατί μάλλον θα ξενερώσεις αν συνεχίσουμε.

3. Και πού να βάλει τα προφυλακτικά;: Εντάξει δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, από το να πρέπει πάνω στην ύστατη στιγμή να σηκωθεί και να ψάχνει σε ποια τσέπη ή σε ποιο συρτάρι έχει βάλει τα προφυλακτικά. Υπολόγισε ένα δεκάλεπτο στο νερό. Αν από την άλλη, είναι πιο προνοητικός, θα τα έχει βάλει στο κομοδίνο του. Και τώρα έρχεται ο άλλος προβληματισμός: Να αφήσει μόνο ένα έξω-καθιστώντας σου σαφές ότι θα γίνει μόνο μία φορά-ή να τα αραδιάσει όλα φόρα παρτίδα δείχνοντάς σου ότι δε φεύγεις από εκεί αν δεν τελειώσετε όλο το πακέτο; Σκούρα τα πράγματα...

4. Το πρόσωπο της ηδονής: Και πάμε τώρα στο σεξ αυτό καθεαυτό. Οι άντρες έχουν ένα συγκεκριμένο κόλλημα, με τις ιδιαίτερες εκφράσεις που παίρνουν τη στιγμή που... βιώνουν την υπέρτατη απόλαυση. Γίνονται από αστείοι μέχρι κωμικοί μπορούμε να πούμε. Οπότε, σε περίπτωση που τον δεις εντελώς ατάραχο, με βλέμμα κενό και καμία απολύτως έκφραση στο πρόσωπο, να ξέρεις ότι προσπαθεί τίμια να παραμείνει ψύχραιμος. Βασανίζεται με λίγα λόγια.

5. Η τρίχα που έγινε... ζούγκλα: Εντάξει δεν είπαμε να κυκλοφορεί γουλί κάθε μέρα, γιατί θα πάθει και τα δερματικά του ο άνθρωπος. Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα πριν βγείτε, να μην πήγαινε το μυαλό του ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν τόσο πολύ με αποτέλεσμα να έχει αμελήσει να φροντίσει το... τρίχωμά του! Όπως αντιλαμβάνεσαι, ειδικά τη στιγμή που θα κατέβεις προς τα χαμηλά πατώματα, τον κυριεύουν μικροί θάνατοι και πανικός. Αλλά και τι να κάνει; Να σε παρατήσει και να πάει για ένα ελαφρύ τριμάρισμα;

6. Η κοιλιά της ντροπής: Τον τελευταίο καιρό έτρεχε λίγο παραπάνω με τη δουλειά, έπεσαν και πολλοί τελικοί ποδοσφαίρου μαζί, με αποτέλεσμα οι μπύρες και τα σουβλάκια να είναι στο καθημερινό του διαιτολόγιο. Η κοιλιά του λοιπόν είναι κάτι παραπάνω από... στρόγγυλη και εντυπωσιακή, ενώ και τα μπουτάκια του έχουν αρχίσει κάπως να... τρίβονται. Ναι ξέρουμε εσένα δε σε νοιάζει-όχι πολύ τουλάχιστον-εκείνος όμως νιώθει απογοητευμένος από τη φυσική του κατάσταση. Την επόμενη μέρα θα πάει για διάδρομο και βαράκια. Η αρρώστια αυτή θα του κρατήσει το πολύ μία εβδομάδα. Και λιγότερο μη σου πούμε.

7. Τα στοιχεία του εγκλήματος: Όλοι μας κρύβουμε πράγματα. Όλοι μας έχουμε κρυφά μυστικά. Εσύ για παράδειγμα δε θέλεις να συζητάς και πολύ το γεγονός ότι αγοράζεις μανιωδώς dvd με τούρκικα σήριαλ, τα οποία φροντίζεις να κρύβεις όταν έρχονται καλεσμένοι σπίτι σου. Έτσι κι εκείνος λοιπόν έχει τη δική του κρυφή απόλαυση η οποία μπορεί να είναι η συλλογή του από... Μίκυ Μάους, οι αφίσες του Jean Claude Van Dame και από πάνω η φράση: «Αυτός είναι ο στόχος σου», ή το βουναλάκι από ερωτικές ταινίες, τις οποίες συλλέγει από έφηβος. Ε όλα αυτά δεν έχει προλάβει να τα κρύψει. Ο καημένος!

8. Η γενικότερη διακόσμηση: Είναι μερικοί άντρες, οι οποίοι είναι τρομερά καλόγουστοι, και τα σπίτια τους μοιάζουν να έχουν βγει από περιοδικό. Είναι όμως και κάποιοι, οι περισσότεροι βασικά, που ζουν σε κάτι που θυμίζει περισσότερο κελί, παρά σπίτι. Ναι έχουν συναίσθηση ότι ο χώρος τους είναι κακόγουστος και ό, τι νά' ναι, αλλά οι συγκεκριμένοι θα υποστηρίξουν ότι ένα αντρικό σπίτι θα πρέπει να είναι λιτό και απέριττο! Τώρα γιατί θα πρέπει να φαίνεται ο σοβάς πάνω από το προσκέφαλο, δεν γνωρίζουμε, αλλά και τι να κάνεις;

4 κινήσεις στο σεξ που... δε θα ξεχάσει ποτέ

9. Και αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος: Ξέρεις εσύ κανέναν άντρα που δεν αγχώνεται για το πώς θα τα πάει ο μικρός του φίλος και αν τελικά θα καταφέρει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων; Κάποιοι κρατάνε πάρα πολύ. Κάποιοι άλλοι λίγα μόλις λεπτά. Ε αυτό λοιπόν είναι πρόβλημα. Και όση κατανόηση κι αν έχεις εσύ, γιατί είσαι και Άνθρωπος πάνω απ' όλα, εκείνος δεν μπορεί να συγχωρήσει στον εαυτό του το γεγονός ότι δεν κατάφερε να σε ικανοποιήσει 100%. Ε καλά, δεν είναι και ο Γκουσγκούνης.

Έρευνα-έκπληξη: Άνδρες ή γυναίκες έχουν περισσότερες ανασφάλειες με την εμφάνισή τους;

10 βασικά πράγματα που όλοι οι άντρες θα εύχονταν να ξέρεις για το σεξ