5 βασικές συνήθειες στο σεξ που δε σε αφήνουν να έρθεις σε οργασμό

Γωγώ Φούντα
5 βασικές συνήθειες στο σεξ που δε σε αφήνουν να έρθεις σε οργασμό

Άκουσέ μας και μετά θα μας ευγνωμονείς!

Eντάξει το μόνο σίγουρο είναι ότι ο οργασμός, ειδικά στις γυναίκες, δεν είναι ούτε εύκολος ούτε και φυσικά δεδομένος. Kαι τότε βρε κορίτσι μου, αφού ξέρεις ότι οι καταστάσεις είναι δύσκολες, κι εσύ βασανίζεσαι για να φτάσεις... στη δική σου προσωπική Ιθάκη, για ποιο λόγο δεν κοιτάς να συγκεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και προσπαθείς με ένα σωρό τρόπους να σαμποτάρεις τον εαυτό σου; Εμείς λοιπόν σου έχουμε κάποια πράγματα ή καλύτερα συνήθειες, κατά τη διάρκεια του σεξ, που σε κρατούν μακριά από το στόχο σου. Δώσε βάση και στο εξής φρόντισε να τα καταργήσεις.

1. Kάνεις σεξ μόνο όταν είσαι μεθυσμένη: Ε συγνώμη αλλά πώς περιμένεις να κάνεις έτσι δουλίτσα, όταν καλά καλά δεν μπορείς να σταθείς όρθια; Προφανώς και δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις έτσι να κάνεις κάτι και προφανώς στο τέλος της βραδιάς θα είσαι πιο εκνευρισμένη από ότι στην αρχή. Προσπάθησε την επόμενη φορά, να μην έχεις πιει το Βόσπορο! Ε μα πια...

2. Προσποιείσαι συχνά: Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό, που έχεις ξεχάσει πώς είναι ο κανονικός οργασμός. Κάτι το οποίο είναι και λογικό. Μήπως λοιπόν να αφήσεις τα... θεατρικά στην άκρη και να βάλεις λίγη αλήθεια στη φάση σου; Δεν αξίζει και τον κόπο βρε κορίτσι μου. Στο κάτω κάτω, μάλλον τον εαυτό σου κοροιδεύεις.

3. To σπίτι σου είναι σε μαύρο χάλι: Και θα μας πεις εσύ τώρα: Και τι σημαίνει αυτό; Κι όμως φίλη μου, όταν ο χώρος μας είναι σαν στάνη-συγνώμη για την έκφραση αλλά θέλουμε να γίνουμε λίγο παραστατικοί- δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρουμε να βγάλουμε οτιδήποτε καλό και θετικό, μέσα σε αυτόν. Η ακαταστασία τείνει να μας αποσπά την προσοχή, με αποτέλεσμα να μην καταφέρνουμε απολύτως τίποτα.

4. Eίσαι πολύ επικριτική: Προφανώς και αν το χριστιανό τον περιμένεις στη γωνία για να κάνει το λάθος, δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρετε ποτέ να συννενοηθείτε και να περάσετε καλά. Οπότε χαλάρωσε, μην τον κατακρίνεις για όλα και γίνε πιο δεκτική. Όχι σε κάτι που δε σου αρέσει προφανώς, αλλά δε χρειάζεται οτιδήποτε κι αν προτείνει, να το απορρίπτεις αμέσως.

5. Δεν αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο: Προφανώς και αν καταπιέζεσαι και δεν κάνεις οτιδήποτε κι αν θέλεις ελεύθερα, δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρεις. Χαλάρωσε, δεν κάνεις κάτι κακό. Ούτε είναι ανάγκη κάθε φορά που κάνεις σεξ να προσπαθείς να κάνεις ησυχία για να μη σε σκούσουν. Ούτε να νιώθεις τύψεις. Γενικά προσπάθησε να το απολαύσεις. Δεν κάνεις κάτι κακό.

Διάβασε ακόμα:

Δώσε προσοχή: Αυτά είναι τα 5 top φετίχ των αντρών στο σεξ