Οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες

Οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες

Ειδικά αν η σαραντάρα διαθέτει και εξοχικό στην εξωτική Μύκονο.

Με τον Ορφέα γνωριστήκαμε κάτω από περίεργες συνθήκες. Αυτός μόλις είχε σταματήσει να εργάζεται στην εταιρεία του πατέρα του και εγώ μόλις είχα παραιτηθεί από μια δουλειά η οποία δεν με γέμιζε καθόλου. Στην αρχή όλα έμοιαζαν ειδυλλιακά.

Είχαμε απεριόριστο χρόνο ο ένας για τον άλλο, κάναμε εκδρομές με τα λεφτά της αποζημίωσης, σκεφτόμασταν να συγκατοικήσουμε στο διαμέρισμά μου και γενικά κάναμε συνεχώς καινούρια πράγματα τα οποία μέχρι τότε -λόγω δουλειάς- δεν είχαμε τον απαραίτητο χρόνο να κάνουμε. Οι μέρες περνούσαν και πάνω στον τρίτο μήνα, χωρίς κάποιο προειδοποιητικό σημάδι, ο Ορφέας ξαφνικά εξαφανίστηκε.

Εγώ, τρελή από αγωνία, άρχισα να παίρνω τηλέφωνα όλους τους γνωστούς μας για να μάθω τι είχε συμβεί. Τελικά, έμαθα από τον αδελφό του ότι ο Ορφέας δεν άντεξε άλλο το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρισκόταν και για το οποίο φυσικά δεν μου είχε εκφράσει ποτέ τις ανησυχίες του.

Έτσι, το έσκασε με την κολλητή της μαμάς του, η οποία εκτός του ότι ήταν μία καλοδιατηρημένη σαρανταπεντάρα, είχε και ένα απίστευτο εξοχικό στη Μύκονο! Money makes the world go round...

Αλίκη, 25