Τι είναι η στάση 77 και γιατί πρέπει να τη δοκιμάσεις... απόψε κιόλας;

Τι είναι η στάση 77 και γιατί πρέπει να τη δοκιμάσεις... απόψε κιόλας;

Ξέχνα την 69. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου

Ως γνωστόν, το Kama Sutra είναι εδώ για να σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη και κυρίως πιο πικάντικη. Και ευχαριστώ να λέμε, που κάθε τόσο, έρχονται στο προσκήνιο νέα trends στο σεξ, σε περίπτωση φυσικά που έχεις δοκιμάσει τα πάντα και έχεις αρχίσει κάπως να βαριέσαι.

Φίλη μου, ξέχνα την μπελαλίδικη στάση 69, κατά την οποία λίγο κουράζεσαι και λίγο αποσυντονίζεσαι, και βάλε στο πρόγραμμα την 77 που είναι ό, τι πιο... εξελιγμένο στον κόσμο του σεξ!

Τι είναι όμως η στάση 77 και γιατί πάμε στοίχημα ότι θα γίνει η αγαπημένη σου, ASAP; Η συγκεκριμένη στάση, πήρε το όνομά της από το σχήμα που κάνουν τα κορμιά τα οποία θυμίζουν κολλητά 7άρια. Ξάπλωσε λοιπόν στα πλάγια, και βάλε τον παρτενέρ σου να έρθει ακριβώς από πίσω σου ώστε να κοιτάζετε προς την ίδια κατεύθυνση. Παράλληλα, πέρασε τα πόδια σου ανάμεσα από το πάνω πόδι του (όχι αυτό που ακουμπάει στο κρεβάτι... το άλλο) και κόλλησε τα οπίσθιά σου στη λεκάνη του.

giphy

Με τον τρόπο αυτό, εκτός του ότι πετυχαίνεις την απόλυτη διείσδυση, και παράλληλα είσαι και ξεκούραστη, καταφέρνει να... φτάσει το σημείο G σου, προσφέροντάς σου οργασμούς άνευ προηγουμένου. Για έξτρα δόσεις ειδυλλίου, γύρισε το κεφαλάκι σου και κοίταξέ τον λάγνα στα μάτια-με τεράστιο κίνδυνο νευροκαβαλικέματος αλλά και τι να κάνουμε;-.

Καλή σας απόλαυση.

DPG Network