Single στις γιορτές; 6 βασικά προβλήματα που σίγουρα θα αντιμετωπίσεις

Γωγώ Φούντα
Single στις γιορτές; 6 βασικά προβλήματα που σίγουρα θα αντιμετωπίσεις

Και ένα ευχάριστο νέο!

Χριστούγεννα μέρες αγάπης, οικογένειας, συμπάθειας και... έρωτα! ΝΟΤ! Ακόμη ένας χρόνος λοιπόν σε βρίσκει single να πέφτεις σε μία αέναη κατάθλιψη που τελειωμό δεν έχει, και να καταριέσαι οτιδήποτε γλυκό και τρυφερό κυκλοφορεί γύρω σου. Το καλό στην προκειμένη είναι, ότι δεν είσαι η μόνη που το βιώνει όλο αυτό. Το κακό απλά είναι ότι το... βιώνεις, κάτι που δεν ευχόμαστε σε κανένα ανθρώπινο ον. Παρακάτω λοιπόν, με διάθεση σαφώς χιουμοριστική και περιπαικτική αν θέλεις, ξορκίζουμε τη Δευτερίλα με ένα θέμα ειλικρινές, βγαλμένο μέσα από τα εσώψυχα του κάθε μπακουριού εκεί έξω. Ποια είναι τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις ως single τις μέρες αυτές; Διάβασε και ταυτίσου!

1. Τα ψώνια με την κολλητή: Και σε παίρνει τηλέφωνο και σου λέει: «Έλα θέλεις να πάμε για ψώνια που θέλω να πάρω κάτι κορμάκια για το Γιάννη και μετά για καφέ»; Είναι ακριβώς εκείνη η στιγμή που ξεχνάς τους καλούς σου τρόπους και θέλεις να της το κλείσεις στα μούτρα. Δηλαδή τα συγκεκριμένα ψώνια δεν μπορεί να τα κάνει μόνη της; Πρέπει να έχει εσένα μαζί που εδώ και δύο χρόνια αγοράζεις μόνο βαμβακερές κιλότες; Κοίταξε να δεις, επειδή άνθρωποι είμεθα και σε νιώθουμε, και να μην πας μαζί της δεν πειράζει. Στο κάτω κάτω προστατεύεις τον εαυτό σου, κάτι που είναι άκρως σημαντικό.

2. Οι συγγενείς στο σπίτι: Και έρχεται η εφιαλτική μέρα της οικογενειακής μάζωξης. Είναι η μέρα που εσύ φοράς το υπέροχο velvet φόρεμά σου-το οποίο είναι και τάση-και κάνεις εντυπωσιακή είσοδο στο σαλόνι του σπιτιού σου. Την επόμενη ακριβώς στιγμή ο γιος της ξαδέρφης σου, στο έχει λερώσει με τα χεράκια του τα οποία είναι καλυμμένα με τούρτα σοκολάτα. Η ξαδέρφη σου, με ύφος εμφανώς εξαντλημένο τον μαλώνει, σου ζητάει συγνώμη και συνεχίζει να τρώει σουφλέ. Εσύ φυσικά από μέσα σου βράζεις και είσαι στο τσακ να απαιτήσεις έστω τα λεφτά για το καθαριστήριο. Μην το κάνεις. Θα βγεις κακιά.

disneyyyyyy

3. Και οι ερωτήσεις: Καλέ τρελάθηκες; Είναι δυνατόν να ξεχνούσαν οι θείες να σε ρωτήσουν αν έχεις δεσμό και αν παντρεύεσαι; Φυσικά και όχι. Οπότε εσύ για ακόμη μία χρονιά μπαίνεις στη διαδικασία να απολογείσαι για το γεγονός ότι είσαι μόνη σαν το λεμόνι. Να σου πω κάτι; Μην τους δίνεις σημασία. Ποιος σου είπε ότι οι παντρεμένοι με παιδιά είναι ευτυχισμένοι; (Σκληρό).

4. Τα ταξίδια των φίλων: Και ρωτάς εσύ η δόλια: «Παιδιά να κλείσουμε κάπου για Παραμονή Πρωτοχρονιάς;». Για να πάρεις απαντήσεις τύπου: «Α εγώ θα πάω Παρίσι με το Στέλιο», «Eγώ έχω κανονίσει Βυτίνα με τον Κώστα», «Eμείς θα πάμε στους δικούς του στη Θεσσαλονίκη»! Και κάπως έτσι, Παραμονή μένεις μόνη στο σπίτι, προσπαθώντας να χωνέψεις τα εδέσματα της μαμάς σου, και βλέποντας το live πρόγραμμα του Γιώργου Μαζωνάκη. Τουλάχιστον δεν είσαι στριμωγμένη, δε σε ενοχλούν τα τακούνια και δεν είσαι αναγκασμένη να ρουφάς την κοιλιά σου. Αυτά!

5. Μόλις ανακοίνωσες την προαγωγή σου: Αλλά ταυτόχρονα η κόρη της νονάς σου ανακοινώνει τον αρραβώνα της. Όπως καταλαβαίνεις, ακόμα και διευθύντρια στην Giant να γινόσουν, περνάει στα ψιλά γράμματα μπροστά στο μονόπετρο της Μαρίνας. Δεν πειράζει κορίτσι μου, έχεις την καριέρα και τα άγχη σου εσύ. Μη δίνεις σημασία.

6. Ξαφνικά όλα πλημμυρίζουν αγάπη: Ναι είναι όλοι τους βαλτοί. Ταινίες, ίντερνετ, συγγενείς, φίλοι, όλοι είναι ερωτευμένοι και πολύ ευτυχισμένοι. Ανοίγεις τηλεόραση, βλέπεις να φιλιούνται κάτω από το γκι. Πας μέχρι το περίπτερο, βλέπεις ερωτευμένα πιτσουνάκια να τρέχουν χέρι χέρι σαν αγέρωχες αντιλόπες! Τελικά τι κάνεις; Παίρνεις-πάντα από το περίπτερο-τρεις σοκολάτες, πατατάκια, μπισκότα και 2-3 μπύρες να βρίσκονται! Το πάρτι για σένα τώρα ξεκινά.

hjsdbcvhjergbfuwe

Να πούμε όμως και ένα θετικό:

Την επόμενη μέρα από το φαγοπότι, δεν έχεις να δεις τους γονείς του, ούτε να πας για καφεδάκι μαζί του, ούτε να του δείξεις τα νέα απίστευτα εσώρουχα που αγόρασες για εκείνον. Το μόνο που κάνεις είναι να μείνεις στο κρεβάτι-πάντα με την τρίχα κάγκελο-πίνοντας πορτοκαλάδα από τα χεράκια της μαμάς, και τρώγοντας γαλοπούλα από το προηγούμενο βράδυ. Σαφώς και το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει έξοδο, αλλά έχεις άπειρες ταινίες να βλέπεις όλη νύχτα. Να σου πω κάτι; Κάποιοι ίσως και να σε ζήλευαν!

helpppppp