Στο περίπτερο που συναντιόμαστε, δεν κρατιόμαστε

Στο περίπτερο που συναντιόμαστε, δεν κρατιόμαστε

Όταν ο περιπτεράς γίνεται ο καλύτερος σου φίλος και τα τυρογαριδάκια το αγαπημένο σου σνακ.

Σε όλες τις γυναίκες έχει τύχει να περνάμε περιόδους λειψανδρίας ευτυχώς, όμως, που μερικές από εμάς είναι λίγο πιο τυχερές. Μια από αυτές είμαι και εγώ, που μπορεί ναι μεν να έχω γκόμενο εδώ και καιρό, έχω όμως και έναν περιπτερά στη γειτονιά σωστό λουκούμι.

Εδώ και πολύ καιρό όταν πήγαινα στο περίπτερο ένιωθα τη λίμπιντο μου να ανεβαίνει. Όχι, δεν έφταιγαν οι σοκολάτες και τα κρουασάν, αλλά ο άνδρας μέσα στο περίπτερο, που έμοιαζε με τον ηθοποιό Άλκη Γιαννακά στα νιάτα του . Αποφάσισα να μην κολαστώ (είχα και γκόμενο), ώσπου έφτασε ο δεκαπενταύγουστος, όπου εγώ και αυτός πρέπει να ήμαστε οι μόνοι άνθρωποι που είχαμε μείνει στην Αθήνα. Είπα, λοιπόν και εγώ να το εκμεταλλευτώ. Ο γκόμενος μου, βλέπετε έλειπε με τις φίλους του διακοπές και εγώ ένιωθα πιο ξαναμμένη σεξουαλικά από ποτέ. Πήγα στο περίπτερο φορώντας σχεδόν το τίποτα (ο καιρός με δικαιολογούσε) και άφησα το κορμί μου να τον σαγηνεύσει. Το ίδιο βράδυ ήρθε σπίτι μου, όπου ζήσαμε μια κολασμένη βραδιά ζωώδους σεξ.

Ακόμη και τώρα, εννέα μήνες μετά, βρισκόμαστε σίγουρα μια φορά την εβδομάδα και αναστενάζουν οι σομιέδες. Κάθε φορά. Ευτυχώς, το αγόρι μου κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, αλλά η μονογαμία είναι πια passé.

Τζένη, ετών 30