Κεφάλαιο χωρισμός: Οι 5 λεπτομέρειες που θα τον κάνουν ακόμα πιο σκληρό

Κεφάλαιο χωρισμός: Οι 5 λεπτομέρειες που θα τον κάνουν ακόμα πιο σκληρό

Ακόμα και ο χωρισμός θέλει τον τρόπο του

Ναι είναι από μόνοι τους απαίσιοι και άσχημοι και δεν πρέπει να υπάρχουν. Δυστυχώς όμως οι χωρισμοί είναι ανάμεσά μας και φλερτάρουν με τα νεύρα και την ψυχολογία μας. Σε περίπτωση λοιπόν που βιώνεις ένα χωρισμό, και το μόνο που θέλεις είναι να μην καταρρεύσεις-ή τουλάχιστον όχι σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό-θα πρέπει να αποφύγεις τα 5 παρακάτω λάθη.

Μην περιμένεις πολύ

Από τη στιγμή που συνειδητοποιήσεις ότι κάτι δεν πάει καλά, καλό θα ήταν να μην περιμένεις μήνες και χρόνια για να πάρεις την μεγάλη απόφαση, γιατί έτσι ταλαιπωρείσαι και δεν υπάρχει και λόγος. Προφανώς και θα πρέπει να είσαι 100% σίγουρος, αλλά να διαιωνίζεις και μία κατάσταση, δεν είναι και ό, τι καλύτερο.

Μην το κάνεις πάνω σε καυγά

Πολλά λέγονται τα οποία είναι εν βρασμώ ψυχής και δεν υπάρχει και απολύτως κανένας λόγος. Πες το κάποια στιγμή που είσαι σίγουρη και ήρεμη, όχι όταν σε έχουν κυριεύσει τα νεύρα.

bvfdtrdgf

Μην πεις ψέματα για τους λόγους

Έφτασες στο σημείο να χωρίσεις και τώρα βρήκες να πεις ψέματα; Συγνώμη αλλά αυτή είναι η στιγμή της αλήθειας και το ξέρεις. Ακόμα και την ύστατη στιγμή, οφείλεις να πεις τους πραγματικούς λόγους της απόφασής σου.

Μην αφήσεις την κατάσταση μετέωρη

Μην πεις θέλω διάλειμμα γιατί τότε το έχεις χάσει το παιχνίδι. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο δίνεις ελπίδες στον άλλο, αλλά ακόμα κι εσύ η ίδια δεν το παίρνεις απόφαση ώστε να το τελειώσεις μέσα σου.

Σε περίπτωση που ο έρωτας υπάρχει ακόμα

Μη βιαστείτε να τα ξαναβρείτε. Άσε να περάσει ένα διάστημα, να σκεφτείτε τι θέλετε και να δείτε πόσο έχει λείψει ο ένας στον άλλο, και μετά κάντε το μεγάλο βήμα. Οι βιαστικές κινήσεις σπάνια αποδίδουν.

DPG Network