Σπίτι χωρίς gay προκοπή δεν κάνει

Σπίτι χωρίς gay προκοπή δεν κάνει

Σήμερα παγκόσμια μέρα κατά της ομοφοβίας και το Queen.gr παραθέτει τους λόγους που κάθε παρέα, οικογένεια, ομάδα ανθρώπων χρειάζεται και ένα ομοφυλόφιλο άτομο για να ολοκληρωθεί ή έστω να γίνει πιο χαρούμενη.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάστε τους gay και να ξορκίζετε την ημέρα που το «κακό» αυτό μπορεί να βρει την οικογένεια σας ή τον κοινωνικό περίγυρό σας. Αριθμητικά και μόνο όλοι έχουν ένα gay φίλο, συγγενή, γνωστό. Και υπάρχουν λόγοι για τον ανακαλύψετε και να το γιορτάσετε περισσότερο, δεδομένου ότι οι gay είναι το αλατοπίπερο στη ζωή όλων. Σας παραθέτουμε μερικά κλισέ, για τα οποία χαίρεστε να συναναστρέφεστε με ομοφυλόφιλους.

Ένας gay πιθανότατα θα ξέρει όλους τους στίχους από τα τραγούδια της Madonna, έτσι δεν θα ξεμείνει ποτέ από ατάκες που θα σας κάνουν να γελάσετε μέχρι δακρύων.

Ένας gay είναι πρόθυμος να ντυθεί σαν τη Lady GaGa και να σας κάνει χορευτικά για να σας φτιάξει τη διάθεση όταν θα κλαίτε για το χωρισμό σας από το σύντροφο σας.

Ένας gay ξέρει να ξεχωρίζει την κις λορέν από το σουφλέ και πιθανότατα ξέρει να φτιάχνει και τα δύο καλά.

Ένας gay γνωρίζει τι είναι το cut outs, το color blocking και το ponyskin και θυμάται αρκετά καλά την γκαρνταρόμπα σας ώστε να σας δώσει τηλεφωνικές οδηγίες λίγο πριν το ραντεβού σας.

Ένας gay μάλλον δεν οδηγεί, όπως και εσείς, και κάθε φορά που βγαίνετε παίρνετε ταξί και νιώθετε πως έχετε τον προσωπικό σας οδηγό.

Ένας gay θα σας δείξει ότι οι πιο άγριες βραδιές της ζωή σας μπορούν να διαδραματιστούν με πολύ αλκοόλ σε ένα gay bar, πάνω και κάτω από τη μπάρα.

Ένας gay θα σας πάει σε κάποιο gay bar, στο οποίο πιο πιθανό είναι να βρείτε straight άντρα να σας την πέσει από τα κανονικά bar που συνήθως συχνάζετε.

Ένας gay μπορεί να αγοράσει τα σωστά ρούχα που κολακεύουν το άσχημο μωρό σας.

Ένας gay μπορεί να κάνει baby sitting χωρίς να αναρωτιέται: «Τι τρώνε τα μωρά που δεν έχουν δόντια;».

Ένας gay μπορεί να σας πει αν ο σύντροφο σας είναι κρυφοgay και να σας γλιτώσει από τον κόπο να το ανακαλύψετε μετά από δέκα χρόνια γάμου.

Ένας gay μπορεί να καταλάβει την αξία της παρακολούθησης όλων των σεζόν της Oprah σε dvd.

Αν και πολλά από τα παραπάνω είναι υπερβολικά στις καρδιές σας, όλες ξέρετε όλους τους λόγους που οι gay άνθρωποι της ζωής σας είναι ξεχωριστοί για εσάς και τους αγαπάτε και σήμερα γιορτάζετε μαζί τους την παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας.