5 μικρές αλλαγές που θα σου χαρίσουν το καλύτερο σεξ της ζωής σου

5 μικρές αλλαγές που θα σου χαρίσουν το καλύτερο σεξ της ζωής σου

Είσαι έτοιμη να τις κάνεις; 

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει κι εσύ, ότι όσο τα χρόνια περνούν τόσο οι απατήσεις σου γίνονται μεγαλύτερες, η ανάγκη σου για ποιότητα αυξάνεται. Φυσικά αυτό δε θα μπορούσε να μη συμβαίνει και στο θέμα του σεξ. Και επειδή πλέον, η ποιότητα μετράει πολύ περισσότερο από την ποσότητα, και επειδή όλοι ανεξαιρέτως μπορούν να αγγίξουν πολύ καλά επίπεδα, σου έχω κάποιες μικρές αλλαγές που μπορείς να κάνεις, προκειμένου να απογειώσεις τη σεξουαλική σου εμπειρία. Μικρές αλλαγές, για εντυπωσιακά αποτελέσματα. Την προσοχή σου παρακαλώ.

Βάλε πρόγραμμα

Ναι ξέρω ότι μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό αλλά να ξέρεις αποδίδει. Η καθημερινότητα, και σίγουρα οι ρυθμοί της, επηρεάζουν σημαντικά πολλούς τομείς της ζωής μας, με αποτέλεσμα να τους παραμελούμε. Όπως ακριβώς λοιπόν βάζεις ένα πρόγραμμα για το γυμναστήριο ή για να δεις τους φίλους σου, έτσι θα κάνεις και για το σεξ. Και είμαι σίγουρη, ότι από ένα σημείο και μετά, θα σου βγαίνει αυθόρμητα.

Μήπως να βγάζατε τα ρούχα;

Λοιπόν όσο ντροπαλή και όσο ανασφαλής κι αν είσαι, ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις τις φοβίες σου. Τι θα έλεγες να… κάνετε παρεούλα χωρίς ρούχα; Κυκλοφόρησε λίγο γυμνή μέσα στο σπίτι, γνωρίστε καλύτερα τα σώματά της και εννοείται και αγκαλιαστείτε χωρίς απολύτως κανένα λόγο. Έχεις ενδοιασμούς για το εντελώς γυμνό; Σου επιτρέπω μέχρι το εσώρουχό σου…

Μιλήστε

Η μάστιγα των ζευγαριών στις μέρες μας, είναι ότι δεν μιλούν αρκετά ή και καθόλου, περί σεξ. Προβληματισμοί, ή ακόμα και πράγματα που μπορεί να σε κάνουν να νιώθεις άβολα, μένουν απλά κρυμμένα και βγαίνουν στην επιφάνεια με λάθος τρόπο. Σε περίπτωση λοιπόν που έχεις παρατηρήσει ότι ο σύντροφός σου δεν κάνει σχεδόν ποτέ το πρώτο βήμα, μπορείς να το συζητήσεις μαζί του. Η απάντησή του πιθανότατα να σε εκπλήξει και φυσικά να σας οδηγήσει σε λύση του προβλήματος.

Περάστε ουσιαστικό χρόνο μαζί

Όχι ότι δεν έχεις ανάγκη το cocοoning και τη χαλάρωση στον καναπέ με κρασί και ταινία, αλλά δεν μπορείς να κάνεις συνέχεια αυτό. Δοκίμασε λοιπόν μια αλλαγή. Και δεν εννοώ μόνο να βγείτε από το σπίτι για φαγητό, αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό το οποίο θα ξυπνήσει την αδρεναλίνη σας. Και τι καλύτερο μετά από… λίγο καλό σεξ;

Προτείνω να σταματήσεις να αγνοείς το λιπαντικό

Ακόμη και αν δεν το θεωρείς χρήσιμο για την κυρίως πράξη, μπορεί να σε διευκολύνει σε αρκετές άλλες περιπτώσεις. Έχεις δοκιμάσει να κάνεις μασάζ με λιπαντικό; Ήρθε η ώρα λοιπόν. Εξάλλου, τίποτα δε δείχνει πιο ερωτικό από ένα γυμνό… αστραφτερό σώμα.

Διαβάστε ακόμη:

Λυπάμαι: 4 σημάδια ότι θέλει ακόμη την πρώην του

Τα βασικά σημάδια που φανερώνουν ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου

DPG Network