Μήπως η ερωτική σου ζωή χρειάζεται μια ανανέωση; Θα την έχεις με 5 απλά βήματα

Πατουχέα Μαριάννα
Μήπως η ερωτική σου ζωή χρειάζεται μια ανανέωση; Θα την έχεις με 5 απλά βήματα

Μικρές κινήσεις που θα πυροδοτήσουν και πάλι το πάθος στο κρεβάτι σου

Είτε η σχέση είναι φρέσκια (σπάνιο μεν αλλά μπορεί), είτε μετράτε καιρό που συμπορεύεστε σε κοινό δρόμο η ερωτική σας ζωή μπορεί να έχει ψιλο-βαλτώσει. Μπορεί. Συμβαίνει και σε όλους μας έχει συμβεί οπότε δε θέλω να αγχώνεσαι. Ήρθε η ώρα να δούμε τι μπορείς να κάνεις για να αναζωπυρώσεις το πάθος που κάποτε είχατε και να το επαναφέρεις στο κρεβάτι σας. Μη μου αγχώνεσαι, λέμε.

Βήμα 1ο : Περιποιήσου

Ε ξέρεις τώρα τι εννοώ. Τον πρώτο καιρό της σχέσης αγόραζες κάθε φορά και καινούριο σούπερ sexy εσώρουχο και έκανες εξονυχιστικό έλεγχο σε κάθε σημείο που μπορεί να υπήρχε τρίχα. Αν πλέον εμφανίζεσαι ατημέλητη με το ανδρικού τύπου εσώρουχο που καλύπτει από αφαλό μέχρι γόνατο, ελπίζω να μην αναρωτιέσαι γιατί υπήρξε αυτή η καμπή στο κρεβάτι σου.

Βήμα 2ο : Προετοίμασε το έδαφος

Και δεν μιλάω για ρομαντικούς φωτισμούς και κεριά σε όλο το σπίτι αλλά για ένα παθιασμένο *όλο νόημα* μήνυμα που θα του στείλεις σε ανύποπτο χρόνο. Μην ντραπείς. Βάλε την φαντασία σου να οργιάσει και εκφράσου ελεύθερα. Άλλωστε, μια γυναίκα που δε διστάζει να εκφράσει τα θέλω της και να μιλήσει ανοιχτά για τις φαντασιώσεις της είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από εκείνη που αρκείται στην εναλλαγή στάσεων και στην οπτική επαφή με το ταβάνι.



Βήμα 3ο : Τι σου κάνει μια γουλιά ουϊσκι με λίγο πάγο…

Βάλε αλκοόλ στο κρεβάτι σας (με πάγο, παρακαλώ). Το θέμα δεν είναι να μεθύσεις. Το θέμα είναι να κρατήσεις τη δροσιά και το «κάψιμο» του ποτού στο στόμα σου και να το… μοιραστείς μαζί του, από πάνω προς τα κάτω. Από τα ψηλά στα χαμηλά. Ναι, εννοούμε αυτό που κατάλαβες. Η εναλλαγή ζεστού κρύου στο συγκεκριμένο σημείο (του), έχει εκρηκτικά αποτελέσματα, για να μην αναφερθεί η μυρωδιά που δημιουργείται από την ανάμιξη της δικής σου και της δικής του εσάνς, συν την απαλή γεύση του ποτού.

Βήμα 4ο : Τηλεφωνικό σεξ

Ειδικά στην περίπτωση που το ταίρι σου βρίσκεται στην άλλη άκρη του κόσμου για σπουδές ή δουλειά, το τηλεφωνικό σεξ θα σας φέρει πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεσαι. Τι εννοείς ντρέπεσαι; Να σε δω τι θα λες όταν θα ξαναβρεθείτε. Θα μας ευγνωμονείς.



Βήμα 5ο : Πες του αυτό που θέλει να ακούσει

Σίγουρα ένα μπράβο δηλαδή. Όπως εσύ θέλεις να ακούς τα κοπλιμέντα του για τα πιο δυνατά σου σημεία έτσι και αυτός θέλει να «παίρνει τα πάνω του» στο άκουσμα της ευχαρίστησής σου. Α, και μην διστάσεις να τον ευχαριστήσεις και εσύ με τον τρόπο σου.. κάπως έτσι δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος του οποίου το αδιέξοδο, θα σας τρελάνει!

Δες ακόμα:

Μήπως σε θέλει μόνο για το σεξ;

4 καθημερινές συνήθειες που σκοτώνουν τη σεξουαλική σου ζωή