Check: πριν από εσένα για' σένα

Check: πριν από εσένα για' σένα

Πριν από εσένα δοκίμασα το φίλο σου (και εκείνος εμένα). Τραγικό ακούγεται, το ξέρουμε, αλλά παραμένει μία πραγματικότητα.

Είστε μια νέα απελευθερωμένη γυναίκα που ζει τη ζωή της όπως θέλει και εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που προκύπτουν στο δρόμο της. Δεν έχετε ταμπού και δεν φοβάστε να επιλέξετε διαφορετικούς σεξουαλικούς παρτενέρ ανά διαστήματα, ωστόσο καμιά φορά πέφτετε σε παγίδες.

Τι γίνεται όταν κινείστε μέσα σε πολύ συγκεκριμένους κύκλους και οι επιλογές σας σιγά σιγά εξαντλούνται; Πέφτετε επάνω σε μια νέα και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γνωριμία, με της οποίας τον κολλητό έχετε κάνει σεξ στο παρελθόν. Αφού κατεβεί το αίμα από το κεφάλι σας, θυμάστε πως όχι μόνο έχετε κοιμηθεί μαζί του, αλλά τον πετάξατε και σαν στυμμένη λεμονόκουπα, χωρίς να απαντήσετε ποτέ σε κανένα από τα μηνύματα και τα τηλέφωνά του.

Τον βλέπετε να σας κοιτάζει ύποπτα καθώς ο καλός του φίλος σας συστήνει και εσείς αναρωτιέστε: θα με χαστουκίσει; Θα με εξευτελίσει; Ή μήπως θα περιμένει μέχρι να μείνει μόνος με το φίλο του για να με υποθάλψει; Ό,τι κι αν κάνει, η περίπτωση είναι χαμένη από χέρι, καθώς δύσκολα ένας άνδρας θα επιλέξει να ασχοληθεί με γυναίκα που έχει «δοκιμαστεί» πρώτα από φίλο του. Γι' αυτό, φροντίστε να είστε γενικά επιλεκτική ώστε να μειώσετε τις πιθανότητες και προετοιμασμένη για την ήττα και την οπισθοχώρηση όταν προκύπτουν τέτοιες περιπτώσεις.