Τα 5 βασικά χαρακτηριστικά του άπιστου άντρα

Γωγώ Φούντα
Τα 5 βασικά χαρακτηριστικά του άπιστου άντρα

Για να ξέρεις…

Λένε ότι δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον, εκτός φυσικά κι αν έχεις κάποιο μαγικό χάρισμα οπότε πάω πάσο. Όταν λοιπόν γνωρίζεις έναν άντρα, είναι δύσκολο να ξέρεις αν τελικά θα ευτυχήσετε ή αν θα σου… ραγίσει την καρδούλα. Ωστόσο, επειδή η ανθρωπότητα εξελίσσεται, υπάρχουν κάποια βασικά σημάδια που τον προδίδουν και στις 99% των περιπτώσεων, πέφτουν μέσα. Για πάμε να δούμε…

Είναι νάρκισσος

Τι αρέσει στους νάρκισσους; Ο θαυμασμός. Ναι, τους αρέσει να τους θαυμάζουν. Και συνήθως δεν τους αρκεί αυτό να το κάνει μόνο η σύντροφός τους. Ναι καλά κατάλαβες: Θα προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν αυτή τους την ανάγκη και με άλλους τρόπους. Ή με άλλες γυναίκες.

Είναι ζηλιάρης

Η ζήλεια-η παράλογη πάντα-μπορεί από μόνη της να καταστρέψει μία σχέση. Είναι επίσης χαρακτηριστικό γνώρισμα του άπιστου. Επειδή ακριβώς παίρνει παράδειγμα από τα δικά του, πιστεύει ότι πιθανότατα να κάνεις κι εσύ τα ίδια. Και εκεί έρχεται ο παραλογισμός.

Θέλει μονίμως περισσότερα

Και θέλει περισσότερα για να έχει πάτημα να κάνει παράπονα. Και όταν έχει τόσα παράπονα ο άνθρωπος, λογικό δεν είναι να κοιτάξει και αλλού να καλύψει τις ανάγκες του;

Του αρέσουν τα ρίσκα

Είτε μαζί σου είτε και όχι. Ένας άπιστος, δε θα διστάσει να προχωρήσει τη σχέση σας πολύ σύντομα γιατί αυτά που θα θυσιάσει είναι πολύ λιγότερα από αυτά που θα θυσιάσει κάποιος που είναι πιστός. Επίσης, η απιστία εμπεριέχει ρίσκο, με το οποίο είναι ήδη εξοικειωμένος.

Δε σέβεται γενικά τις γυναίκες

Και δεν εννοώ μόνο εσένα, που πιθανότατα να μη σου έχει δώσει ακόμα κάποια αφορμή. Εννοώ τις γυναίκες στον περίγυρό του. Την μητέρα ή την αδερφή του, ακόμα και την άποψή του για κάποιες συναδέλφους του.