Βρείτε σύντροφο με προξενιό νέου τύπου

Βρείτε σύντροφο με προξενιό νέου τύπου

Η', αλλιώς, niche dating. Βάλτε κριτήρια σε μηχανή αναζήτησης και ανακαλύψτε τον ιδανικό σύντροφο.

Οι σχέσεις είναι περίπλοκες και οι απαιτήσεις όλων έχουν μεγαλώσει επικίνδυνα. Οι γνωριμίες και τα ραντεβού μπορεί να έχουν γίνει καθεστώς αλλά το αποτέλεσμα άλλο δείχνει. Οι περισσότεροι παραμένουν μόνοι και τραβούν ξανά και ξανά στον αγώνα της αναζήτησης του τέλειου συντρόφου.

Το "niche dating" έρχεται να ξεκαθαρίσει τα κριτήρια με βάση τα οποία θέλουμε το σύντροφό μας. Ουσιαστικά έρχεται να περιορίσει τα κριτήρια ανάλογα με τα χόμπι, την εθνικότητα ή τη θρησκεία. Υπάρχουν εξειδικευμένα site για όλες τις ανάγκες, τις επιθυμίες ή ακόμη τα βίτσια! Σας ενδιαφέρει να βρείτε κάποιον που να ασχολείται με τη μαγειρική, που να είναι ψηλός και ξανθός, που να οδηγεί μηχανή, που να βλέπει όπερα ή που να ασχολείται με φιλανθρωπικές οργανώσεις; To niche dating θα έρθει να κάνει τη διαφορά και να βγάλει στην επιφάνεια τους εκλεκτούς της καρδιάς σας.

Τα σύγχρονα ραντεβού συμβαίνουν σε μια δύσκολη περίοδο. Μια νοητή ή πραγματική μηχανή αναζήτησης μπορεί να κερδίσει χρόνο αλλά και να φέρει πιο γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα.