Άντρας Κριός: 3 κινήσεις ματ για να τον κερδίσεις

Άντρας Κριός: 3 κινήσεις ματ για να τον κερδίσεις

Tips για να κάνεις δικό σου έναν Κριό και να τον κρατήσεις

Γνώρισες άντρα Κριό; Εκτός του ότι είναι γοητευτικός, σέξι και δυναμικός, είναι και αρκετά δύσκολος γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό, όχι μόνο για να πέσει στην αγκαλιά σου, αλλά και να τον κρατήσεις, καθώς ο ενθουσιασμός του φεύγει εύκολα και πρέπει συνεχώς να τον τροφοδοτείς.

Εμείς σου δείχνουμε τα 3 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να τον κατακτήσεις.

  1. Να είσαι σέξι, αλλά… αθώα

Ακούγεται αντιφατικό, αλλά ο Κριός θέλει να είσαι σέξι και αθώα ταυτόχρονα. Πώς θα το πετύχεις αυτό; Κατ’ αρχάς, βγάλε τις ψεύτικες βλεφαρίδες και τα tips-νύχια, μη βάφεσαι πολύ έντονα και μην δείχνεις φάτσα-φόρα όλα τα κάλλη σου. Για αυτόν, αρκεί ένα κόκκινο κραγιόν, ένα τόσο-όσο προκλητικό φόρεμα, που θα αφήνει τη φαντασία του να οργιάσει για τα υπόλοιπα και ένα επίμονο μεν, αλλά γεμάτο αθωότητα βλέμμα, που θα του δείχνει ότι είναι ο άντρας των ονείρων σου.

  1. Φτύσε τον!

Έπιασε το κόλπο και σε προσέγγισε; Τότε παίξ’ το δύσκολη. Πολύ mainstream κόλπο, αλλά πίστεψέ μας, στον Κριό πιάνει! Λατρεύει την κόντρα, του αρέσει το κυνήγι, είναι fan της διεκδίκησης, αλλά θέλει να αγωνίζεται, να παλέψει να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του. Αν με το που θα σε φλερτάρει, πέσεις σαν ώριμο φρούτο στην αγκαλιά του, θα χάσει κάθε ενδιαφέρον. Τσιγάρισέ τον λίγο σε χαμηλή φωτιά (όχι κανά 2μηνο γιατί θα βαρεθεί), να αρχίσει να σε βλέπει σαν απόρθητο φρούριο.

  1. Δείξτε την ανωτερότητά σου

Ο άντρας αυτός θέλει μια γυναίκα, για την οποία θα μπορεί να αισθάνεται περήφανος και κυρίως να είναι εύστροφη, να ξέρει πράγματα, να είναι ικανή και αυτάρκης, για να την επιδεικνύει σαν «τρόπαιο», αλλά να του τροφοδοτεί και το ενδιαφέρον. Ωστόσο, μην κάνεις ποτέ το λάθος να πεταχτείς και να τον «διορθώσεις» μπροστά σε άλλους,. Θα γίνει έξαλλος γιατί θα το πάρει σαν προσβολή.

Αν σε ενδιαφέρουν γενικώς τα ζώδια και θες να μαθαίνεις τα πάντα, τότε ήρθε η ώρα να διαβάσεις το astrology.gr