Σχέσεις: 5 λάθη που κάνουν και οι πιο έμπειρες

Σχέσεις: 5 λάθη που κάνουν και οι πιο έμπειρες

Και μάλλον τα κάνεις κι εσύ

Άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε λέει η γνωστή φράση και είτε σου αρέσει είτε όχι, αυτή είναι μία από τις πιο θεμελιώδεις αλήθειες που ακούστηκε ποτέ. Οπότε, από αυτό, δεν θα μπορούσαν να απέχουν φυσικά και οι σχέσεις, οι οποίες πάντα προυποθέτουν δύο ανθρώπους-οι οποίοι συνοδεύονται από τα λάθη τους-. Ποια είναι όμως τα πιο βασικά, τα οποία κάνουν ακόμα και έμπειρες γυναίκες, με αποτέλεσμα τα πράγματα να μην προχωρούν;

Το «κακό» παιδί δεν αλλάζει

Ή για να το πω και πιο σωστά δεν θα αλλάξει αν δε θέλει και πόσο μάλλον για σένα. Σε περίπτωση που επιθυμείς κάτι υγιές και φυσιολογικό, όσο κι αν εκείνος σου αρέσει και σε κάνει να ενθουσιάζεσαι θυμίσου ότι μάλλον θα δυσκολευτεί να σου προσφέρει αυτά που θέλεις. Τα έχουμε πει πολλές φορές: Όταν θέλεις τα ίδια πράγματα με τον άλλο, τα πάντα είναι πιο εύκολα και απλά.

Είσαι πάντα… διαθέσιμη

Δεν είμαι από εκείνες που θα σου πουν να του παίξεις παιχνίδια και να τον δυσκολέψεις γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις ότι σε θέλει πραγματικά. Αυτά είναι μάλλον ξεπερασμένα και ίσως κάπως ανώριμα (γνώμη μου). Από την άλλη βέβαια, δεν μπορείς να είσαι και μονίμως διαθέσιμη και έτοιμη να τρέξεις κοντά του ό, τι ώρα κι αν σε χρειαστεί. Προφανώς και αυτό-όσο κι αν σε θέλει-κάποια στιγμή, σύντομα, θα ξενερώσει.

Ψάχνεις την τελειότητα

Λυπάμαι αλλά αυτό που ψάχνεις δεν υπάρχει. Υπάρχει η περίπτωση που είναι αρκετά κοντά στα γούστα σου, αλλά σίγουρα όχι το αψεγάδιαστο. Οπότε, και εφόσον αυτό είναι μάλλον ανύπαρκτο, καλά θα κάνεις να συμβιβαστείς με κάτι… πιο ατελές, αλλά σίγουρα όχι μη αξιόλογο. Αυτά.

Και τι φάση με τα χρήματα;

Θα το πεις ξεπερασμένο και παλιακό, αλλά σίγουρα δεν είναι! Δεν είναι λίγες εκείνες που δρουν με γνώμονα την οικονομική άνεση του άλλου, κάτι που με μαθηματική ακρίβεια, οδηγεί σε λάθος χειρισμούς. Υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείς να προσέξεις και να εκτιμήσεις σε έναν άνθρωπο.

Ξεχνάς τους τρόπους σου

Το ότι είναι άντρας και του αρέσεις, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να του φέρεσαι και άσχημα. Όπως καταλαβαίνεις, οι τρόποι για μία γυναίκα είναι πολύ πιο βασικό από όσο φαντάζεσαι. Καλό θα ήταν να μην τους ξεχνάς.