Το βασικό γυναικείο χαρακτηριστικό που τρομάζει τους άντρες

Το βασικό γυναικείο χαρακτηριστικό που τρομάζει τους άντρες

Σε ενημερώνουμε γιατί μέρες που είναι ας μην κάνεις λάθη

Τα Χριστούγεννα πέρασαν και τώρα ετοιμαζόμαστε ολοταχώς για την Πρωτοχρονιά. Και μιας και η Πρωτοχρονιά χαρακτηρίζεται από πολύ φαγητό, ποτό και διασκέδαση, και μιας και ελπίζω να φλερτάρεις και να κάνεις πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, παρακάτω σου έχω κάτι που σε ενδιαφέρει, και που θα σε βοηθήσει πολύ στην αλληλεπίδρασή σου με το αντίθετο φύλο.

Μία νέα έρευνα λοιπόν, έρχεται για να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα και να σου ανοίξει τα μάτια σχετικά με την ψυχοσύνθεση των αντρών. Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα της έρευνας, το βασικό και άκρως... πρωτότυπο χαρακτηριστικό που αγχώνει έναν άντρα σε μία σχέση, είναι η επιθετικότητα μιας γυναίκας!

Για να γίνουμε πιο σαφείς, ενώ οι γυναίκες όσο η σχέση προχωράει, χαλαρώνουν, οι άντρες παθαίνουν ακριβώς το αντίθετο. Μάλιστα, επειδή εμείς έχουμε την τάση να... λυνόμαστε με το πέρασμα του χρόνου και να γινόμαστε πιο επιθετικές και σεξουαλικές, καταλήγουμε να τρομάζουμε τους άντρες και στη συνέχεια να τους αγχώνουμε.

Οι βασικές αιτίες, είναι ο φόβος της μη ικανοποίησης των επιθυμιών της αλλά και ο φόβος του... κέρατου μιας και η έντονη σεξουαλική ορμή στη γυναίκα, τείνει να κάνει τους άντρες καχύποπτους και επιφυλακτικούς. Και ερχόμαστε εμείς να ρωτήσουμε, με τεράστια αγανάκτηση: Τελικά, πώς μας θέλετε βρε παιδιά;