Καραντίνα με τον καλό σου: Πώς να μην...χωρίσετε!

Καραντίνα με τον καλό σου: Πώς να μην...χωρίσετε!

Μία μεγάλη δοκιμασία για όλα τα ζευγάρια.

Δύσκολες οι μέρες που διανύουμε. Ο φόβος και η αγωνία είναι μεγάλη, τα νεύρα τεντωμένα και η ψυχολογία πεσμένη. Σε όλο αυτό, έρχεται να προστεθεί και η αναγκαστική αλλά πολύ αναγκαία καραντίνα, η οποία δοκιμάζει τις αντοχές σου, πόσο μάλλον όταν την μοιράζεσαι με έναν ακόμη άνθρωπο: Τον καλό σου.

Ναι φίλη μου, ο εγκλεισμός είναι δύσκολος για όλους, κάτι που έχεις ως αποτέλεσμα τους καυγάδες -συνήθως χωρίς λόγο- και τις συγκρούσεις που το μόνο που καταφέρνουν είναι να σας χαλάνε τη διάθεση. Υπάρχει πιθανότητα ό, τι κι αν κάνει να σε ενοχλεί. Υπάρχει επίσης πιθανότητα να περνούν σκοτεινές σκέψεις από το ταλαιπωρημένο σου μυαλό! Μη σκας. Παρακάτω σου έχω κάποιες λύσεις, ώστε να βγείτε αλώβητοι από όλο αυτό, και κυρίως... ακόμα ζευγάρι!

Απομόνωση

Θα μου πεις πόση ακόμα; Κι άλλη φίλη μου! Μία-δύο ή και τρεις ώρες την μέρα, ο καθένας θα διαλέγει ένα δωμάτιο και θα κάθεται μόνος. Θα σκέφτεται, θα διαβάζει, θα γυμνάζεται, θα μιλάει με φίλους ή απλά θα κοιτάζει το ταβάνι. Αυτές οι ώρες θα είναι αυστηρά προσωπικές και καλό θα ήταν να τηρούνται.

Δες περισσότερες προτάσεις στην gallery που ακολουθεί: