Kαραντίνα και sexiness: Μικρά tips για να είσαι hot μέσα στο σπίτι (photos)

Kαραντίνα και sexiness: Μικρά tips για να είσαι hot μέσα στο σπίτι (photos)

Και κάπως έτσι θα τον τρελάνεις ακόμα και κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού!

Ναι εδώ ο κόσμος καίγεται κι εγώ σου λέω άσχετα, αλλά φίλη μου, επειδή όπως φαίνεται αυτό θα κρατήσει αρκετό καιρό, και το μόνο που εμείς έχουμε να κάνουμε, είναι να μείνουμε σπίτι, είναι καθήκον μου να σε κάνω να ξεχνιέσαι, και φυσικά να σου προτείνω ιδέες και λύσεις, ώστε η καραντίνα σου να γίνει πιο ευχάριστη.

Μεγάλη δοκιμασία σίγουρα περνούν και οι ανθρώπινες σχέσεις, οι οποίες όσο να πεις είναι στα κάγκελα, λόγω του άγχους και του φόβου που επικρατεί. Στο προηγούμενό μου κείμενο λοιπόν, σε συμβούλευσα πώς να βγεις αλώβητη από την καραντίνα. Σήμερα, λέω να σου δώσω μικρά tips ώστε να είσαι σέξι ακόμα και μέσα στο σπίτι! Ναι μάλιστα... Γιατί τι άλλο μας έμεινε; Λίγο σεξ βρε παιδιά..Είναι και αγχολυτικό!

Βήμα πρώτο:

Ξέρω δεν έχεις καμία όρεξη να ντυθείς, γιατί αφενός δε βρίσκεις το νόημα και αφετέρου η ψυχολογία σου δεν είναι και η καλύτερη. Πας όμως ένα στοίχημα, ότι αμέσως θα νιώσεις καλύτερα; Λοιπόν φίλη μου, αμέσως μόλις σηκωθείς, φόρεσε μία ωραία φόρμα και το αγαπημένο σου t-shirt, ή αν είσαι και αθλητικό κορίτσι, ένα κολάν και ένα κομψό χαρούμενο φούτερ. Με τον τρόπο αυτό, και από την ψυχολογία της πιτζάμας θα βγεις, και το κολάν δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον καλό σου...

Και μην ξεχνάς φίλη μου. Οι ανθρώπινες σχέσεις αναμένεται να δοκιμαστούν πολύ. Με αγάπη και κατανόηση ίσως βγούμε αλώβητοι από όλο αυτό. Να προσέχεις, να μένεις σπίτι και να αγαπάς τους γύρω σου.

Για τη συνέχεια δες την παρακάτω gallery: