Μοιραστείτε και τα υλικά αγαθά εκτός από τα συναισθήματά σας

Μοιραστείτε και τα υλικά αγαθά εκτός από τα συναισθήματά σας

Δεν υπάρχει βασίλισσα χωρίς το βασιλιά της και καλό είναι να τον αντιμετωπίζετε έτσι ακριβώς. Τα υλικά αγαθά, λοιπόν, δια δύο.

Ξέρουμε πόσο σας αρέσει να ξοδεύετε, να προμηθεύεστε την τελευταία λέξη της μόδας, να περιποιείστε και να κακομαθαίνετε τον εαυτό σας. Προσπαθήστε όμως να μην είστε άπληστη στο συγκεκριμένο τομέα γιατί σε αυτήν την περίπτωση γεννιούνται παράλογοι ανταγωνισμοί και αχρείαστες διενέξεις.

Πολύ συχνά ο εγωισμός κάνει τον/ την σύζυγο να ξοδεύει μόνο για τον εαυτό του και όχι για τον άνθρωπο που έχει επιλέξει να περάσει τη ζωή του μαζί του. Κάτι τέτοιο όμως δηλώνει σαφέστατα πως σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας και προκαλεί συνήθως γκρίνια και παράπονα από τον άλλο.

Τέτοιου είδους διενέξεις θα μπορούσαν να αποφευχθούν αν κάνατε κράτει όσον αφορά τα προσωπικά σας έξοδα ενώ ταυτόχρονα φροντίζατε να κάνετε και διάφορα μικρο-δωράκια και στο σύζυγό σας. Με τέτοιες χειρονομίες του δείχνετε πως τον έχετε και αυτόν στο νου σας, φροντίζοντας να τον έχετε ικανοποιημένο και -γιατί όχι;- «κακομαθημένο».