Ραντεβού στο extreme

Ραντεβού στο extreme

Συμβατικά ραντεβού τέλος! Τώρα ζήστε έντονα τις στιγμές του φλερτ.

Τα ραντεβού έχουν καταντήσει και αυτά μια τετριμμένη διαδικασία. Γνωρίζετε έναν άνθρωπο, σας κινεί το ενδιαφέρον και θέλετε να περάσετε χρόνο μαζί του για να ανακαλύψτε αν πίσω από αυτό το προσωπο κρύβεται ο πρίγκιπας ή η πριγκίπισσα του παραμυθιού. Οι όροι συνήθως παίζουν με ένα δείπνο σε καλο εστιατόριο, μια ταινία σε σκοτεινο κινηματογράφο ή ποτά σε ένα πολυσύχναστο μπαρ.

Το extreme dating έρχεται να διευρύνει τους ορίζοντες και τις προοπτικές. Έρχεται επίσης να ανεβάσει την αδρεναλίνη και μαζί με αυτήν το πάθος και την ερωτική έλξη ενός ζευγαριού. Ουσιαστικά πρόκειται για μια νέα τάση σχέσεων όπου το πρώτο ραντεβού ξεφεύγει από εκείνο που είχαμε συνηθίσει. Εδώ ολα επιτρέπονται! Surfing, bangee jumping, ορειβασία.. όσο μπιο τρελή η ιδέα τόσο το καλύτερο.

Η γνωριμία με ανθρώπους που τους αρέσει να ζουν επικίνδυνα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη μόδα, διαλύει την καθημερινή ρουτίνα ενώ λειτουργεί σε ορισμένες περιπτώσεις και ως αγχολυτικό. Το extreme dating γίνεται νέα τάση και υπόσχεται πολύ πάθος.