Πάλι καινούργια τσάντα;

Πάλι καινούργια τσάντα;

Αγοράζουμε μόνο τα απαραίτητα γιατί υπάρχει κρίση.

Δίκιο έχει ο σύζυγος κορίτσια, όντως υπάρχει κρίση και πρέπει να προσέχουμε όλοι. Θα μου πείτε τώρα κι όταν δεν υπήρχε κρίση, πάλι τα ίδια δεν σας έλεγε; Είναι κι αυτό το συγκεκριμένο αξεσουάρ που δεν καταλαβαίνουν καθόλου. Αυτοί, στην καλύτερη των περιπτώσεων έχουν μία επαγγελματική, άντε να έχουν και καμία για το γυμναστήριο.

Εσείς τι τις θέλετε μία στο χρώμα; Μία μαύρη που πάει και με όλα δεν φτάνει; Άντε κι άλλη μία που θα σας πάρουν αυτοί δώρο στην επέτειο σας (που θα είναι και το δώρο για τα γενέθλια, τη γιορτή σας, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα). «Βραδινή» τσάντα; Τι να την κάνετε, αφού δεν χωράει τίποτα μέσα. Ούτε το κινητό σας καλά καλά.

Κορίτσια μην απαντάτε στις προκλήσεις. Μετρήστε τις γραβάτες (μα αυτές τις χρειάζομαι γιατί φοράω κάθε μέρα στη δουλειά), τα παπούτσια (που είναι κι όλα σχεδόν τα ίδια), τα μπλουζάκια (σιγά το πράγμα, είκοσι ευρώ το ένα κάνει, όχι διακόσια) κι ότι άλλο έχει ο δικός σας άντρας «ανάγκη», φετίχ κι αδυναμία. Τα δικά τους άλλωστε είναι πάντα απολύτως δικαιολογημένα.

Αν δεν φτάνουν τα παραπάνω για να ισοφαρίσετε, ρωτήστε τον πόσα παραπάνω χρήματα σας κόστισε το αυτοκίνητο σας για να είναι turbo, με αεροτομές, πολλά άλογα κ.λ.π; Γιατί αυτό ήταν πραγματικά... απαραίτητο.