Θέλω να βάλω το άσπρο μου πουκάμισο

Θέλω να βάλω το άσπρο μου πουκάμισο

Ποιό από όλα;

Την ξέρετε την απάντηση, έτσι δεν είναι; Αυτό που δεν είναι σιδερωμένο ή πλυμένο βέβαια. Από τα δέκα, ίδια, λευκά πουκάμισα που κρέμονται καθαρά και σιδερωμένα στη ντουλάπα του, ο αγαπημένος σας σύζυγος θέλει αυτό που λείπει. Πάντα.

Ειλικρινά, πιστεύω ότι είναι κάποιου είδους διαστροφή που την έχουν όλοι οι άντρες, όσο καλοί και βολικοί να είναι σε άλλα πράγματα. Ποιόν να αφήσω έξω; Τον μπαμπά μου, που θυμάμαι να ρωτάει τη μαμά μου που είναι το τάδε παντελόνι ή πουκάμισο κι εμένα και την αδερφή μου να απαντάμε με μεγάλη σιγουριά, χωρίς να έχουμε κοιτάξει καν, πως είναι άπλυτο ή ασιδέρωτο; Τον κουμπάρο μου, τον ξάδερφο μου, τους άντρες των φιλενάδων μου; Όλοι θέλουν αυτό που λείπει.

Μην πέσετε στην παγίδα να κάνετε έναν από τους πιο κλασσικούς καβγάδες των παντρεμένων όπου εσείς θα του λέτε ότι το κάνει επίτηδες κι αυτός ότι δεν τον φροντίζεται όπως πρέπει. Πείτε του πόσο σας αρέσει με το άλλο πουκάμισο, ή ακόμα καλύτερα χωρίς πουκάμισο και θα έχετε ένα ευχάριστο πρωί ή βράδυ με τον άντρα σας.