Έχει κίνηση, από πού να πάμε;

Έχει κίνηση, από πού να πάμε;

Σιγά να μην σου πω.

Ποτέ μα ποτέ μην απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση του άντρα σας. Ειδικά αν πηγαίνετε κάπου για δική σας δουλειά ή υποχρέωση ή κάπου που αυτός δεν ήθελε και πολύ να πάτε. Είναι ερώτηση-παγίδα και δεν υπάρχει σωστή απάντηση, ποτέ.

Αν κάνετε το λάθος και απαντήσετε, τρία πράγματα μπορεί να συμβούν. Αν είστε λίγο πιο τυχερή και διαλέξετε μία διαδρομή που δεν έχει πολύ κίνηση, θα σας πει ότι ναι μεν δεν έχει κίνηση αλλά είναι πιο μακρινή η διαδρομή οπότε επί της ουσίας θα κάνετε την ίδια ώρα.

Η άλλη εκδοχή είναι στην προσπάθεια σας να «κόψετε» δρόμο να κάνετε λάθος ή κάποιος δρόμος να έχει μονοδρομηθεί, οπότε και θα ακούσετε τον εξάψαλμο. Η τρίτη και χειρότερη περίπτωση είναι να έχει κίνηση η διαδρομή που προτείνατε, όπου τότε μέχρι και πίσω μπορεί να σας γυρίσει.

Η πρόταση της συζύγου που μετά από δέκα χρόνια έγγαμου βίου έχει μάθει να αποφεύγει τις κακοτοπιές είναι η εξής. Ακουμπάτε απαλά το χέρι σας στο πόδι του ενώ οδηγεί και με γλυκιά φωνή του λέτε , «από όπου θες εσύ αγάπη μου, άλλωστε εσύ ξέρεις καλύτερα».