Αγάπη μου, σε δύο ωρίτσες θα είμαι εκεί

Αγάπη μου, σε δύο ωρίτσες θα είμαι εκεί

Με αεροπλάνο θα έρθεις τελικά;

Όχι, με το αυτοκίνητο θα έρθει μαντάμ, απλά θα το έχει κάνει να έχει τουρμπίνες κι εσένα «τούρμπο» από τα νεύρα σου. Δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί πρέπει κάθε φορά που πάει ταξίδι με το αυτοκίνητο εσύ πρέπει να χάνεις δέκα χρόνια από τη ζωή σου. Γιατί πρέπει να κάνει το Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε τρεις ώρες κι όταν με το καλό φτάσει να είσαι αναγκασμένη να ακούς για τρεις μέρες να καυχιέται στους φίλους για το πώς «πήρε» την τάδε στροφή με διακόσια (χλμ/ώρα) και το πώς προσπέρασε το τάδε αμάξι.

Δεν θα μπω καν στη διαδικασία του τι γίνεται αν τυχόν αποφασίσετε να ταξιδέψετε οικογενειακός με το αμάξι. Δεν μπορείς να αποφασίσεις τι είναι καλύτερο, να αρχίσεις να ουρλιάζεις μπας και φιλοτιμηθεί να οδηγεί σε φυσιολογικά πλαίσια ή να το «παίξεις» ψύχραιμη και κυρία, μην φοβηθούν και τα παιδιά;

Είναι σίγουρο ότι αγαπάει κι εσένα και τα παιδιά σας και το τελευταίο που θέλει είναι να πάθει κάποιος κάτι κακό. Δυστυχώς είναι στη φύση τους με ορισμένα πράγματα, όπως η οδήγηση και η ταχύτητα, να κάνουν σαν δεκαπεντάχρονα. Κι εσένα που είσαι γυναίκα και σύζυγος να του κάνεις τη μαμά, λέγε λέγε, μπας και κάποτε, έστω και λίγο, σε ορισμένα πράγματα, ωριμάσει!