5 θέματα που δεν πρέπει ποτέ να θίξεις στον αγαπημένο σου. Για το καλό σου!

5 θέματα που δεν πρέπει ποτέ να θίξεις στον αγαπημένο σου. Για το καλό σου!

'Η αλλιώς, τα 5 θέματα για τα οποία κανένας άντρας δε σηκώνει κουβέντα!

Καλοκαίρι έχουμε, Covid-19 περάσαμε, όσο να πεις θέλουμε να παραμείνουμε μακριά από ευτράπελα και προβλήματα. Το ζητούμενο την περίοδο αυτή είναι η ηρεμία, η ξεγνοιασιά-όσο αυτή είναι εφικτή-και τελοσπάντων οι θετικές σκέψεις, ώστε να εναρμονιστεί η ψυχολογία με το όμορφο καλοκαιράκι. Κομβικής σημασίας λοιπόν-ιδίως για την ψυχική σου κατάσταση-είναι η σχέση σου με τον αγαπημένο σου η οποία θέλουμε να διατηρηθεί στο ακέραιο. Για να γίνει βέβαια αυτό, οφείλεις να είσαι κι εσύ σωστή και κυρία, και πάνω απ’ όλα, να μη θίγεις κάποια συγκεκριμένα topics στον καλό σου, τα οποία όσο να πεις, πονάνε σαν το χτύπημα στο μικρό δαχτυλάκι του ποδιού (ouch).

Δες παρακάτω λοιπόν τον κατάλογό μας, και προσπάθησε να μην αγγίξεις τα θεματάκια αυτά, για να έχετε ένα όμορφο καλοκαιράκι.

Την πρώτη φορά που θα φορέσει το μαγιό του…

Ε μην ξεκαρδιστείς με την κοιλίτσα του, η οποία τυγχάνει να είναι λίγο πιο μεγάλη από το κανονικό (και τι σημαίνει κανονικό βέβαια;). Όσο cool κι αν το παίζει, και όσο κι αν προσπαθεί να κρύψει τα δάκρυά του να ξέρεις ότι πληγώνεται βαθιά. Ατάκες του τύπου: «Σε αγαπάω όπως κι αν είσαι», κρίνονται ακατάλληλες. Πες του έναν καλό λόγο κι εσύ τελοσπάντων. Τσάμπα είναι μη με σκας.

Το θέμα της τριχοφυΐας

Λοιπόν είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει με τους άντρες. Οι περισσότεροι δεν έχουν τρίχες στο κεφάλι, και έχουν σε όλα τα υπόλοιπα μέρη του σώματος. Θα μου πεις, άντρες είναι και έτσι τους έφτιαξε η φύση. Μαζί σου. Εγώ με τη σειρά μου θα σου πω, ότι ο χλευασμός της αραίωσής του ή τα παράπονα για την τριχωτή του την πλατούλα, μόνο αντίδραση θα του φέρουν. Ειδικά την καράφλα, ή έστω το γνωστό «μπιφτέκι» όχι μόνο δεν τη σχολιάζουμε, αλλά κάνουμε και σαν να μην υπάρχει. Γνώμη μου…

Τις γνώσεις του…

Επί παντός επιστητού. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απελευθέρωση και τιμιότητα, από το να δέχεσαι ότι δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα. Αυτό στα αγαπημένα μας αγόρια δεν υφίσταται γιατί είναι προορισμένα από μία ανώτερη δύναμη, να έχουν γνώμη για όλα, και μάλιστα τη σωστή. Από τα πολιτικά και κοινωνικά ενός τόπου, μέχρι τα ποδοσφαιρικά, την οδήγηση, το ψήσιμο σωστής μπριζόλας και το γρήγορο στήσιμο σκηνής, οι άντρες πρέπει να είναι άψογοι και πάντα to the point. Αλίμονό σου αν τους αμφισβητήσεις. Τότε τα πράγματα θα λάβουν περίεργη και ίσως επικίνδυνη για σένα τροπή.

Την μαγειρική της μαμάς του

Ωπ εδώ έχουμε φάση απυρόβλητο. Γενικά σε κανέναν άντρα δεν θίγεις οποιαδήποτε πτυχή της προσωπικότητας και όχι μόνο, της μητέρας του. Η μητέρα του είναι η καλύτερη, τα ξέρει όλα και τα κάνει όλα τέλεια. Ειδικά η μαγειρική της, είναι ένας τομέας που δεν υπάρχει περίπτωση να ξεπεράσει. Καλύτερα δηλαδή να τον πεις «χαζό» και «άχρηστο» παρά να θίξεις το πιλάφι της μαμάς του. Μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησα.

Τους φίλους του

Ακόμη μία… γκρίζα ζώνη για έναν άντρα. Οι κολλητοί του, με τους οποίους έχει περάσει πολλά και τους έχει κορώνα στο κεφάλι του, δεν θα χαρακτηριστούν αρνητικά από καμία γυναίκα στη ζωή του. Ο ίδιος μπορεί να τους βρίζει μέρα – νύχτα. Τη στιγμή όμως που εσύ ίσως σκεφτείς να συμφωνήσεις μαζί του, μαύρο φίδι που σε έφαγε. Όπως καταλαβαίνεις φίλη μου, στο εν λόγω κομμάτι, χωράνε… οπαδικά!

Διάβασε ακόμη:

Πρώτες διακοπές μαζί του; Όλα τα πράγματα για τα οποία θα φρικάρεις

Μία συνήθεια στο σεξ που ξενερώνει τους άντρες (και σίγουρα δεν περίμενες)